web analytics

INSTAMONTH MARCH 2017

Maart is al weer voorbij, en daarmee ook mijn eerste echte grotenmensenjob! Ik deed een zwangerschapsvervanging en na de Paasvakantie kan ik opnieuw een vervangingsopdracht aanvatten. Aan werk dus geen gebrek, aan tijd … dat is een ander verhaal. Vandaag blik terug op maart.

diy sheet mask

Instamonth march 2017

Ik begon maart met het schieten van productfoto’s voor de lentegeuren. Ik ben momenteel zo druk met alles, dat ik wat minder aandacht had voor mijn eigen winkeltje. De kaarsen ruiken nochtans heerlijk!

Instamonth march 2017

Ik hoop dus dat ik binnenkort weer lekker kan knutselen en verkopen :) Op 23 april sta ik alleszins opnieuw op Ghentmade, een leuk hadngemaakt marktje in Gent. Daar geef ik op Instagram en Facebook snel wat meer info over.

Instamonth march 2017

In maart hebben mijn vriend en ik heel wat huurhuisjes bezocht in Gent. Ik kocht alvast een nieuw stukje van ons interieur: een tweedehands rotan stoel. Hij past zo leuk bij mijn zelfgemaakte bamboo spiegel!

Instamonth march 2017

Toen de zon wat vaker begon te schijnen, kreeg ik meteen ook meer energie! Die energie stop ik graag in DIY-projecten, zoals dit herbruikbare sheet mask.

Instamonth march 2017

Het ziet er niet erg mooi uit, maar effectief is het wel!

Instamonth march 2017

Ik heb niet alleen van de zon genoten, ook mijn plantjes mochten eens naar buiten verkassen! Deze rubberplant kocht ik nog niet zo lang geleden, maar hij krijg nu al een nieuw blad. Dat vind ik zo leuk!

Instamonth march 2017

Ook de bomen buiten stonden plots in bloei! Daar kan ik zo enorm vrolijk van worden. Een foto’tje kon dan ook niet ontbreken.

Instamonth march 2017

Hier zijn ze dan: de zes nieuwe geuren die ik verkoop! Voluptuous Violet is mijn favoriete geur. Een heerlijk zwoele viooltjesgeur.

Instamonth march 2017

En plots kregen we bericht dat we het huurhuis waarvoor we ons kandidaat hadden gesteld, kregen! We waren alletwee erg blij en verrast. Ik kan het dan ook niet laten om het internet af te speuren naar inspiratie. Zo’n eerste huisje, dat is best wat. Naar korting zoek ik dan ook best vaak. Voor online kortingscodes van verschillende webshops kan je terecht bij TagCity.be

Instamonth march 2017

Ik vind het zo leuk dat klanten zo’n mooie foto’s maken! Deze is van Liesbeth en straalt zo’n heerlijke sfeer uit.

Instamonth march 2017

Ook mijn monstera geniet van het mooie weer en blijft maar nieuwe bladeren aanmaken. Cool!

Instamonth march 2017

Opnieuw een Belgisch merk met topproducten: Likami. Pure ingrediënten, een erg mooie vormgeving en helemaal dierproefvrij. Daar moet je wel van houden!

Instamonth march 2017

Voor mijn werk zit ik uiteraard veel binnen, dus in het weekend maken we wel eens een wandeling. Zo leuk om tussen alle bloeiende bomen te lopen! Magnolia is mijn favoriete voorjaarsbloeier.

https://wanderandco.com/

Nog zo’n interieurfavoriet: Sissy Boy! Helaas zijn hun spullen vaak echt veel te duur, maar inspiratie haal ik er zeker uit.

Instamonth march 2017

Hoewel we pas in mei verhuizen, struinen we nu al lekker kringwinkels af. Deze prachtige kader die kan draaien is mijn laatste vondst en ik vind hem helemaal geweldig!

Instamonth march 2017

Het allerfijnste aan ons huisje vind ik de tuin. Ik kan niet wachten om mijn zelfgemaakte hangstoel weer op te hangen! De DIY vind je hier.

Instamonth march 2017

Deze review hebben jullie nog van me te goed, want Dr Hauschka vernieuwde zijn make-up gamma en er zitten echte pareltjes tussen. To be continued!

Genieten jullie ook zo van het mooie weer van de voorbije dagen?

Gerelateerde Artikelen

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

diy lollipops handmade natural healthy

INSTAMONTH JUNE 2017

instamonth august 2013

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

2 reacties op “INSTAMONTH MARCH 2017”

  1. Wauw, werkelijk al jouw foto’s zijn PRACHTIG! Hoe maak je die toch. Echt geweldig. Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe huisje. Ik ben benieuwd naar alle leuke items <3 Zo te zien heb je al een hele goeie smaak. Het fotolijstje vind ik heel gaaf.

Geef een reactie

CommentLuv badge