web analytics

INSTAMONTH MARCH 2015

Spring is in the air! Jammer dat de lente zo stormachtig begonnen is, toch hou ik al van het waterige zonnetje dat af en toe aanwezig is. Die lenteinvloeden zie je ook duidelijk terug op mijn Instagram foto’s! Vandaar een overzichtje van de voorbije maart.

instamonth march 2015

Maart begon met een beetje babysitten (waarbij ik de kleurboek leuker vond dan de kindjes deden…).

Ik was ook helemaal gek op de moestuintjes van de AH! Rucola was de eerste die kiemde en ook nu doet hij het nog super goed.

Om de lente helemaal in te luiden mocht ik naar de persdag van Hema! Zoals altijd hadden ze weer een aantal leuke dingen in de nieuwe collectie, zoals deze muntgroene scratchmap!

Ook de Soft Matt Lipbalms zijn ondertussen helemaal gehyped! Beetje jammer dat ze in België een euro per stuk duurder zijn :(

We gingen heen en weer naar Amsterdam met de bus en in het naar huis gaan werden we getrakteerd op deze prachtige zonsondergang.

Dicht bij mijn kot (mijn studentenkamer) was er kermis, dus op de zonnigste dag in maart moest die natuurlijk even onveilig gemaakt worden. In zo’n attractie zoals op de foto durf ik trouwens nooit…

Nog meer fijn voorjaarsnieuws! & Other Stories opende eindelijk zijn deuren in Gent dus was ik maar al te graag aanwezig op de openingsavond.

De lieve barjongens gaven iedereen een complimentje bij hun drankje, dit was het mijne! <3

Ik heb ondertussen zo’n 3 Body Mists van & Other Stories. Zowel Moroccan Green Tea als Meditéranéen zijn hier absolute favorieten.

Lente = krokussen! Deze beauty stond bij mijn oma aan het rusthuis.

Lente is ook gelijk aan de paascollectie van Lush. Natuurlijk moet alles goed getest worden!

Onze reis naar Amerika is ondertussen zo goed als uitgestippeld, joepie! 3 juli vertrekken we, alle tips zijn natuurlijk meer dan welkom.

Die AH moestuintjes moeten na een tijdje natuurlijk ook een grotere pot krijgen. Dit zijn mijn twee tomatenplantjes (ondertussen zijn het er al drie!)

Mijn kamer rook de halve maand heerlijk naar Lush goodies! Golden Egg is mijn favoriet, Pot O’Gold was jammer genoeg minder mijn ding.

Wie wil reizen moet ook centjes hebben, dus moest ik een beetje bijverdienen op de Goed Gevoel Ladies Fair, waar ik Konjac sponsjes verkocht.

Iets minder goed nieuws, want mijn vriend moest geopereerd worden. Gelukkig verliep alles goed en ondertussen heb ik wat schoolwerk kunnen inhalen.

Maar het toppunt van maart was toch mijn stukje in de bijlage over Groen Leven in De Standaard! Mijn ingeleverde tekst was een stuk langer dan dit, maar ik vind het helemaal geweldig dat ik in zo’n grote krant gepubliceerd sta. Op www.greenlifestyle.be vind je ook een aantal simpele DIY’s.

Ik wens je een heel fijne aprilmaand toe!

Gerelateerde Artikelen

instamonth-december

INSTAMONTH DECEMBER 2016

5 reacties op “INSTAMONTH MARCH 2015”

  1. Wat leuk dat jullie naar Amerika gaan! Wij zijn 2 jaar geleden geweest en ik heb nog wel een tip over de route. Ik zie dat jullie via sequioa gaan. Je kunt ook de route via de tioga pass nemen, dat is korter en mooier dan de route onderlangs. Maar ik weet natuurlijk niet wat jullie plannen zijn! Het gaat een mooie reis worden!

Geef een reactie

CommentLuv badge