web analytics

INSTAMONTH JUNE 2018

Ik heb vakantie én het is morgen mijn verjaardag! Wat een feest :) Deze zomer trekken we drie weken door China en ga ik hard werken aan een project waar ik jullie binnenkort véél meer over ga vertellen. Mooie tijden, maar eerst blik ik nog even terug op mijn juni in Instagramfoto’s.

Instamonth june 2018

Juni begon een beetje grijs. Gelukkig zaaide ik wat bloemen voor de bijen en hing ik nog een bijenhotel op van Meli: tijd voor wat leven in onze tuin!

Instamonth june 2018

Ik zocht enkele ingrediënten bij elkaar voor een leuke DIY! Binnenkort meer daarover.

Instamonth june 2018

Herinner je je het terrarium dat ik maakte nog? Dat ziet er nog steeds goed uit! De planten groeien als kool en ik heb de dop er sinds oktober niet meer afgehaald. Hoe je zo’n terrarium maakt, lees je in dit artikel.

Instamonth june 2018

Mijn oudste vriendin (niet dat ze oud is, maar ik ken haar al het langst), kreeg in april een baby! Kijk dan wat een cutie!

Instamonth june 2018

Ook minder goed tuinnieuws: de slakken gingen aan de haal met mijn courgettes. Ook nu zijn ze er nog niet bovenop. Gelukkig gaan de pompoenplantjes wel als een speer!

Instamonth june 2018

Deze prachtige plantenconstructie hing op de Beauty Days van Oona PR. Daar leerde ik weer heel wat nieuwe merken en producten kennen. Een aantal daarvan passen ook goed bij Zolea, dus daar lees je dan binnenkort meer over.

Instamonth june 2018

Op 1 juli stond ik op Handmade Market in Sint-Niklaas, dus was het nog eens tijd om zeep te maken.

Instamonth june 2018

Ook deze glitterzeep verkocht ik daar!

Instamonth june 2018

Net als shampoo bars en …

Instamonth june 2018

conditioner bars! Ik gebruik mijn eigen gemaakte shampoo en conditioner nu al sinds januari en ik ben er zo tevreden van!

Instamonth june 2018

De shampoo geeft voldoende schuim, maar is mild voor je haar en hoofdhuid. De conditioner maakt mijn haar zacht en glanzend zonder het te verzwaren. Ik maakte beide producten dus ideaal voor mijn eigen haar ;)

Instamonth june 2018

Altijd leuk wanneer je planten een nieuw blad aanmaken! Dit blad maakte zijn naam (monstera) waard, het is groter dan mijn hoofd!

Instamonth june 2018

Eind juni is mijn moeder jarig, dus kocht ik haar dit prachtige boeket.

Instamonth june 2018

Nog meer shampoo! Deze bars zijn op basis van brandnetel en pioenroos, ideaal om de vette hoofdhuid weer in balans te brengen.

Instamonth june 2018

Ook scrub stond op het menu! De DIY vind je hier.

Instamonth june 2018

In september komt Dr. Hauschka weer met een nieuwe Limited Edition collectie op de proppen en daarin zit deze blauwe mascara. Cool he?!

Instamonth june 2018

Een review van de jade stone roller van Likami was al lang aan de orde, die kan je hier nalezen.

review likami jade stone roller facial roller

Rol rol rol

Instamonth june 2018

Et voila, dit was zondag 1 juli! Helaas was er door de hitte zo goed als geen volk op het handmade marktje. Een beetje een teleurstelling, aangezien ik voor de eerste keer shampoo en conditioner mee had.

Ik wens jullie alvast een fijne zomer en een fijne julimaand! Hopelijk hebben jullie wat leuke dingen op de planning staan!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth october zolea blog

INSTAMONTH OCTOBER 2018

instamonth august 2015

INSTAMONTH AUGUST 2015

Instamonth June 2015

INSTAMONTH JUNE 2015

5 reacties op “INSTAMONTH JUNE 2018”

    1. Voorlopig niet, vanwege de strenge wetgeving rond cosmetica (en de hoge kostprijs om daaraan te voldoen), al zou ik het wel erg graag willen :) Ik heb ook even geen marktjes op de planning staan, maar als dat zou veranderen dat laat ik het zeker weten via Facebook en Instagram!
      Stuur me gerust een mailtje als je echt erg benieuwd bent, dan kunnen we wellicht wel iets afspreken. Ik vertrek vannacht op reis tot begin augustus en ben dan niet echt bereikbaar

  1. Beste Caroline
    Ik heb een beetje moeite om dit alles te snappen. ( leeftijd hé).
    leg het me beter uit op de volgende RVA. Ik kijk er naar uit). Luc

Geef een reactie

CommentLuv badge