web analytics

INSTAMONTH JUNE 2017

Vorig jaar in juni maakte ik mijn laatste examens ooit! Of dat dacht ik toch, want eind augustus 2016 besloot ik om – toch nog – een lerarenopleiding te volgen. Juni zag er dit jaar een stuk anders uit dan de voorbije 6 jaar. Ik had maar 2 examens, werkte ondertussen fulltime en genoot van het mooie weer in onze tuin!

instamonth june 2017 zolea.be

Eind mei kochten we een vierkantemeter moestuinbak. Ik wou al langer een moestuin, maar we mogen niet in de tuin graven, dus werd het een minimoestuin. Toch staat hij ondertussen behoordlijk vol! Veldsla, pijpajuin, kropsla, tomaten, aubergine en courgette, allemaal in 1 bak! Tot nu gaat dat erg goed. We hebben al vaak sla uit eigen tuin gehad en de tomaten en courgettes beginnen nu ook goed te groeien. Het is nog even wachten op de aubergine!

instamonth june 2017 zolea.be

Ik hou van onze slaapkamer! Lekker licht en wit en zonder al te veel poespas. Heerlijk wakker worden zo.

instamonth june 2017 zolea.be

Niet enkel de tuin, maar ook mijn avocadoplant deed het goed in juni. De vele zon en de warme temperaturen gaven hem een mooie groeispurt.

instamonth june 2017 zolea.be

Hoewel ik een eerder vette huid heb, zijn mijn benen toch telkens erg droog. Deze nieuwe Green Tea Therapy Bodylotion van Cîme helpt gelukkig erg goed!

instamonth june 2017 zolea.be

In de winter heb ik een stuk minder gehaakt, dus was ik blij om begin juni een bestelling door te krijgen voor twee bikinitopjes! Ik ging meteen aan de slag. Ik vind ze nog steeds super leuk en draag de mijne vaak!

instamonth june 2017 zolea.be

Aangezien ik twee examens had, moest ik toch ook af en toe studeren. Vanwege mijn fulltime job was dat vooral ’s avonds en in het weekend. Niet zo fijn, maar gelukkig heb ik een hoop groene vriendjes die me gezelschap houden wanneer ik met mijn hoofd in de boeken zit.

instamonth june 2017 zolea.be

En toen was het plots stralend weer! Ik genoot er erg van door een aantal klusjes af te strepen die al een tijdje op ons to do-lijstje stonden. Zo beitste ik de houten plank voor op het tv-meubel lekker in de zon.

instamonth june 2017 zolea.be

Ik maakte ook heerlijke limonade! Daar heb je natuurlijk wat citrusvruchten voor nodig, haha.

instamonth june 2017 zolea.be

De DIY voor deze boekenhangers kwam ik tegen op Pinterest. Super simpel en met een leuk resultaat! Zo hangen ze er nu in onze badkamer bij.

instamonth june 2017 zolea.be

Aaah hoe leuk is dit uitzicht? Onze tuin is lekker wild en staat vol planten en bloemen. Elke week ontdek ik wel iets nieuws dat plots in bloei staat. Heerlijk!

instamonth june 2017 zolea.be

Nog meer geknutsel! De DIY voor deze lamp stond ook al lang op mijn lijstje en ik besloot op een luie zondag om hem toch eens af te werken. Het resultaat vind ik super!

instamonth june 2017 zolea.be

Net zoals deze olifantenkop. Zo eenvoudig en met zo’n leuk resultaat! Het kaartje met het kindje op bracht ik mee uit Rwanda. Het is gemaakt met de hand gemaakt uit hout.

 

instamonth june 2017 zolea.be

Ik gebruik deze olie van Ooh! (Oils Of Heaven) nu bijna twee weken en ik ben er dol op. Mijn huid is een stuk rustiger en heerlijk zacht.

instamonth june 2017 zolea.be

Zeker in combinatie met dit Hydraterende water van Oliv’. Een topcombinatie!

instamonth june 2017 zolea.be

Bloemetjes en “onkruid” uit de tuin. Als het mooi is, is het geen onkruid!

instamonth june 2017 zolea.be

Ik ontving een pakje van The Body Shop met een gepersonaliseerde Body Butter in. Ik ben zeker en vast forever against animal testing! The Body Shop is gelukkig geen onderdeel meer van L’Oréal, maar werd recent overgekocht door Natura Cosméticos S.A., hoera!

instamonth june 2017 zolea.be

Een tijdje terug ontving ik deze retro kaart via wereldkaarten.nl en nu onze bureau eindelijk geschilderd is, kon ik hem ophangen! Een grote bureau heb ik niet echt nodig, en ik ben erg blij met mijn werkhoekje!

instamonth june 2017 zolea.be

Nog iets wat ik al lang wou uitproberen: zelf lolly’s maken! Het is eigenlijk poepsimpel en zo leuk om te doen! Ze maken ook een erg origineel cadeautje.

Juli begint alvast regenachtig, maar daar laat ik mijn zonnige humeur niet door verpesten! Morgen ben ik jarig en op Couleur Café, dus het wordt sowieso een topweekend :) Wat staat er bij jou op de planning?

Gerelateerde Artikelen

DIY Upcycled gin bottle monkey47

INSTAMONTH JANUARY 2017

instamonth april 2016

INSTAMONTH SUMMER 2016

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

9 reacties op “INSTAMONTH JUNE 2017”

  1. Ah fijne verjaardag nog Zoë! Wat een leuke maand heb je gehad :) Ik was zaterdag op Couleur Café en geniet nog na, het was weer zo geweldig! Zondag zal het ook wel zalig geweest zijn…

    1. Goh, echte tips heb ik niet! Gewoon heeeeel erg veel geduld hebben! Bij mij is het nu al 3 keer gelukt en ik merk dat het een stuk sneller gaat bij warm weer. De pit nooit laten uitdrogen en afwachten :) Hopelijk lukt het!

Geef een reactie

CommentLuv badge