web analytics

INSTAMONTH JUNE 2014

Wanneer je dit leest, vertrekken Suzan en ik naar Zaventem voor een maand Thailand! Je hebt er al het één en ander over kunnen lezen (onze plannen hier en mijn handbagage hier), maar vandaag blik ik nog even terug op juni.

instamonth june 2014 zolea

instamonth june 2014 zolea

Juni begon ongelofelijk druk. Ik had drie examens in één week. Na die drie had ik een afspraak bij Ilse D Esthetiek voor een HD Brows behandeling. Hier zie je een onduidelijke foto van voor en na! Ik ben heel tevreden met het resultaat.

Omdat Ghentmade er zat aan te komen, moest ik tijdens het studeren door af en toe nog wat spulletjes maken. Hier ben ik bezig met zeep!

instamonth june 2014 zolea

En dit zijn twee verschillende geuren soy wax melts. Ik vind het er altijd zo leuk uitzien. Soy wax melts zijn super gemakkelijk om zelf te maken. Je vindt de DIY hierzo.

instamonth june 2014 zolea

En toen had ik plots twee weken voor mijn volgende examen. We besloten een dagje naar zee te trekken, maar rond de middag begon het te stortregenen. Heel jammer! Maar toch een leuke dag geweest, even er tussenuit.

Thailand kroop steeds dichterbij. Tijdens de examens is het moeilijk om niet weg te dromen bij deze zalige vakantie.

instamonth zolea june 2014

Gelukkig werd het weer iets beter en kon ik buiten studeren. Dat gaat toch altijd een stuk vlotter en dan blijf ik lekker vrolijk! Als het regent en ik moet studeren kan ik echt slechtgezind lopen, haha.

instamonth june 2014 zolea

Het merendeel van mijn vrienden werkt al en voor de verjaardag van een vriendin gingen we gezellig uit eten bij Jilles in Gent. Enorm lekkere hamburgers! Een gezellige avond :)

Het gaat vooruit! Dit is mijn basisplanning, nog twee examens te gaan!

instamonth june 2014 zolea

Een beetje spelen met de Studio Design app. Ik maakte deze quote van John Green die ik erg mooi vind.

Examenontspanning: Viking Kubb spelen in het park! Wie kent het spel? Ik vind het echt erg leuk om te spelen!

instamonth june 2014 zolea

En toen vond ik Art d’Eco in mijn brievenbus, hoera! Zo leuk om in dit boek te bladeren, ik krijg er meteen veel inspiratie van. En natuurlijk geweldig om je eigen hoofd in een echter-dan-echt boek te zien staan!

De Rode Duivels speelden hun eerste match op het WK in Brazilië en wij supporterden tijdens onze driekleur-approved maaltijd! #zwartgeelrood

instamonth june 2014 zolea

In bad met Granny Takes A Dip van Lush, dus bij deze een mini review! De geur van de bruisbal zelf vind ik heerlijk, maar wanneer hij opgelost is, verdwijnt de geur snel, jammer! Hij kleurt je badwater wel mooi paars en droogde mijn huid ook niet uit. Al bij al zou ik deze niet zelf kopen.

Ghentmade! In de Volmolenstraat in Gent stond ik op 21 juni mijn zeepjes, kaarsen en nog vanalles te verkopen. Het werd een erg mooie dag en ik vond het super leuk om jullie allemaal te zien! Bedankt om te komen!

Instamonth june 2014 zolea

Nog een foto’tje van Ghentmade. Nog steeds erg blij met de letters die ik DIY’de!

Laatste examen, let’s do this! Een ijsje ter afkoeling bij het studeren in de zon. Ik was het echt ongelofelijk beu, die laatste loodjes wegen zo zwaar…

instamonth june 2014 zolea

Toen ik op kot kwam voor mijn laatste examen stond dit mega-pakket van Cattier-Paris op mij te wachten! Ik vind Cattier-Paris echt een topmerk dus ben heel erg blij met deze producten. Ik heb ondertussen alles al getest en natuurlijk komen er reviews aan!

Check, laatste examen! Het ging goed! Blijkbaar heeft de prof wel de reputatie om enorm streng te verbeteren, maar naar mijn gevoel ben ik er wel door. VAKANTIE! Ook deze foto is trouwens een Studio Design app probeersel. De foto is een bloem uit het verjaardagsboeketje van mijn mama en de tekst komt uit een van de leuke packs die je gratis bij de app kunt downloaden.

instamonth june 2014 zolea

De voorbije dagen heb ik vooral heel erg veel geblogd. Zo komt er, zoals jullie gewend zijn, om de dag een artikel online. Ik heb erg mijn best moeten doen om alles af te krijgen voor we vertrekken, maar het is gelukt!

En dan moest ik natuurlijk nog mijn trekrugzak inpakken. Hopelijk heb ik alles mee! Thailand, here we come!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

instamonth october 2013

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

14 reacties op “INSTAMONTH JUNE 2014”

  1. Amai knap dat je zoveel op voorhand hebt kunnen schrijven voor je vertrek! Ja, Kubbs ken ik hoor! Leukste spelletje ooit :D IK word er wel super competitief van terwijl ik normaal niet zo competitief ben, haha. Heel veel plezier in Thailand! Geniet ervan!
    Elisse onlangs geplaatst..June in reviewMy Profile

  2. Have fun in Thailand!

    En zet je het op je blog wanneer er weer Ghentmade is? Ik wil binnenkort eens een keer naar België maar dat wil ik dan wel op een dag plannen dat jij daar staat ;-)

Geef een reactie

CommentLuv badge