web analytics

INSTAMONTH JULY 2015

Duizenden foto’s doorscrollen, je bruine kleurtje bewonderen onder de douche, nog zand vinden in je koffer, … allemaal zaken die voorspellen dat je vakantie al weer achter de rug is. Gelukkig heeft iedereen tegenwoordig een camera in de buurt en kan je nog langer nagenieten van de zomerse foto’s! Hier komen de mijne van juli!

Instamonth july 2015

instamonth july 2015

Juli begon goed. Ik had eindelijk vakantie en dus ook de tijd om nog wat (lang geplande) DIY’s te maken! Als ik bezig ben met ingrediënten en ‘fröbelen’, dan ben ik altijd zo blij!

De tweede dag van juli is mijn verjaardag en die zette ik in met een heerlijk ontbijtje bij The Body Shop in Antwerpen. Njam!

instamonth july 2015

Het werd een leuke dag vol nieuwe producten en leuke mensen. Daarna struinde ik nog even over de Meir (en kocht niks) en ging ik opnieuw met de trein naar huis om mijn trekrugzak te pakken.

We vertrokken namelijk op 3 juli erg vroeg richting Düsseldorf om daar richting Amerika te vertrekken!

Instamonth July 2015

Goed aangekomen in LA-la-land! We maakten dankbaar gebruik van de fietsen en ontdekten Muscle Beach. Een beetje over de dijk struinen in Venice Beach en de Santa Monica Pier bezoeken. Door het fietsen hadden we allebei goed verbrande neusjes, haha!

Maandag konden we de auto ophalen en reden we via Palm Springs naar Joshua Tree National Forest. Ik had er niet zo veel van verwacht, maar vond dit eigenlijk een van de leukste parken die we gezien hebben! Die Joshua Trees zijn heel erg oud en zien er zo grappig uit.

instamonth july 2015

Natuurlijk brachten we veel tijd door in de auto, maar dat was niet saai. Het uitzicht verveelde nooit en we hebben echt door prachtige landschappen gereden. Af en toe een dutje en wat goede muziek en voor je het weet, zijn we al weer op de nieuwe locatie!

‘In God we trust’. De meeste Amerikanen zijn erg gelovig, dat zie je goed terug op hun geldstukken.

instamonth july 2015

We hebben vooral gekampeerd in de VS, maar één keer hadden we een motel met zwembad, waar we even gebruik van maakten voor we opnieuw vertrokken met de auto. Zalig verfrissend!

En dan sta je plots voor de Grand Canyon! Heel indrukwekkend en we maakten hier een prachtige (maar zware) wandeling naar beneden.

instamonth july 2015

Van Antelope Canyon was ik heel erg onder de indruk! De prachtig gewelfde rotsen zorgen voor een prachtig licht. We bezochten enkel de Lower Canyon, die iets smaller is, maar veel leuker om in te wandelen. Echt de moeite!

In Vegas hebben we natuurlijk ook even gegokt (en verloren). We hadden telkens een mooie winst, maar als je besluit om toch verder te spelen ben je die ook al rap weer kwijt. Gelukkig hebben we er niet veel geld verspeeld, maar het was wel leuk om eens te doen!

Instamonth July 2015

In Zion maakten we een prachtige wandeling door de rivier (de Narrows wandeling). Heel erg de moeite en super leuk om te doen!

Las Vegas was super om eens in het echt te zien, maar is voor de rest een stuk minder mijn ding. Alles kost (veel) geld en iedereen is er gewoon om geld op te doen, al gokkend, maar ook al shoppend. Een rare stad!

instamonth july 2015

Death Valley was een stuk meer mijn ding. Dag en nacht lijkt het alsof iemand een haardroger op je richt, zo’n warme wind staat er. Overdag is het er erg warm, maar ook erg mooi! ’s Nachts is het soms nog mooier, je ziet er zo veel sterren! Deze foto is niet helemaal scherp, maar ik vond het er geweldig.

Daarna kwamen we in wat meer bosrijk gebied en spotten we onze eerste herten. Het zijn wilde beesten, maar ze zijn in de nationale parken niet meer echt bang van mensen. Je kan zo dicht komen als op deze foto (niet gezoomd). Een stapje dichter en ze staan recht om weg te lopen!

instamonth july 2015

De laatste week was al ingezet en we bezochten nog San Francisco en dus ook Alcatraz. Ik vond het zeker zijn geld waard!

Daarna reden we over de highway 1 naar LA. Een prachtige route waar je overal wel wil stoppen! We ontdekten dit stukje strand waarvoor je stijl naar beneden moest klouteren. We waren er helemaal alleen!

Instamonth july 2015

Lekker romantisch, haha. Even genieten van de laatste zon voor we verder reden.

En dan zat ons avontuur er op!

Instamonth july 2015

Dit zijn mijn beauty aankoopjes van Amerika, enkel de tandpasta komt uit Gent. Ik heb niet zo veel geshopt, enkel souvenirtjes en All Stars!

Aangezien het weer hier iets beter werd, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van het zonnetje om een hele hoop producten op de foto te zetten. Terug thuis = terug bloggen!

Ik blijf nog even in vakantiesfeer en dan start ik met vakantiejobben en studeren voor mijn herexamens (weeral statistiek :(). Wat zijn jouw plannen nog met dit mooie weer?

Gerelateerde Artikelen

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

sneak peek in our home ghent zolea

INSTAMONTH JULY 2017

DIY avocado colored fabric napkins shibori

INSTAMONTH SEPTEMBER 2017

9 reacties op “INSTAMONTH JULY 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge