web analytics

INSTAMONTH JANUARY 2018

Wie houdt van to-do-lijstjes kan bij deze meteen 1/12e van 2018 afstrepen. Het jaar begon voor mij op een leuke en chille manier met wat vakantie. Ik sloot deze maand ook voor de eerste keer een semester af als lector en had dus heel wat verbeterwerk. Januari is voor mij ook uitkijken naar de lente. Even terugblikken op mijn voorbije maand in instagramfoto’s!

2018 goede voornemens

Instamonth january 2018 zolea

In Amsterdam kocht ik sparklers bij Xenos en ik kon het niet laten om er een 2018 foto mee te maken! Mijn 1 staat in spiegelschrift, maar dat terzijde is hij best goed gelukt toch?

Instamonth january 2018 zolea

Ik maakte galaxy koekjes als dessert voor ons nieuwjaarsetentje en de eerste batch was best goed gelukt! Nadien zat er minder kleurstof in het glazuur en waren de koekjes wat saaier.

Instamonth january 2018 zolea

De eerste review van 2018 werd er eentje van deze heerlijke Huile Sublime van Pureté Bio!

Instamonth january 2018 zolea

Ik speel al jaren met het idee om mijn zelfgemaakte natuurlijke zepen etc te gaan verkopen, maar de Europese wetgeving is zo complex. Het is best duur om al je papieren (testen en fiches) in orde te krijgen, dus ik zit nog wat in een dilemma of ik het écht ga doen. Mijn vriend stelde voor om een crowdfunding op te zetten om de administratieve kosten mee te bekostigen, maar ik weet niet of dat een goed idee is. Straks haal ik in totaal 5 euro op en dat is dan ook weer zo zielig, haha!

Instamonth january 2018 zolea

Aangezien een paar vrienden en ik nog wat dagen vakantie hadden begin januari, besloten we een relaxdagje te nemen in een sauna hier in de buurt. Deze welness zit in een oud pand verstopt en is heel erg gezellig! Op de foto zie je de kleedkamer.

Instamonth january 2018 zolea

Eindelijk legde ik de laatste hand aan dit gewoven kussen. De velvet wol en stof komt van bij Veritas en ik schreef in samenwerking met hen deze DIY.

Instamonth january 2018 zolea

Nieuwjaar vieren thuis deden we met homemade wafels! YUM!

Instamonth january 2018 zolea

Januari is altijd de periode waarin ik plannen wil maken voor de aankomende zomer. We gingen dus op zoek naar betaalbare vliegtickets naar een leuke bestemming. In 2016 toonde ik trouwens hoe je zelf een scratch map kunt maken.

Instamonth january 2018 zolea

We hebben een hoop planten in huis (haha, dit had je vast nog niet door he?) en die hebben af en toe wat verzorging nodig. Ik vind het heel leuk om alles te zien groeien! Zelfs de mini cactusjes doen het hier goed.

 

Instamonth january 2018 zolea

Ik zeg steeds vaker persevents af, maar voor Dyson maakte ik in december een uitzondering. Deze foto maakte de fotograaf van het event en ik vind hem wel grappig. Typische blogger!

Instamonth january 2018 zolea

De nieuwe lijn van Dr. Hauschka komt vandaag op de markt: Purple Lights. Mijn review kan je alvast hier vinden.

Instamonth january 2018 zolea

In de sale bij Lush kocht ik 2 bruisballen. Dit is Christmas sweater, een kleurenfeestje in bad!

Instamonth january 2018 zolea

De keuze is gemaakt, wij gaan deze zomer drie weken naar China! We gaan uiteraard wat rondreizen, dus alle tips zijn meer dan welkom!

Instamonth january 2018 zolea

Ik kocht online enkele ingrediënten om zelf shampoobars te maken en toen het pakket binnenkwam ging ik meteen aan de slag. Ondertussen heb ik enkele bars uitgedeeld om door vrienden te laten testen. Ben benieuwd wat zij er van vinden!

Op Instastories plaatste ik enkele pols en zo’n 65% van de (meer dan 200) stemmers had nog nooit een shampoobar gebruikt! Tijd om daar verandering in te brengen!

Instamonth january 2018 zolea

Januari was eigenlijk best grijs, en dat heb ik gemerkt aan mijn humeur. Ik voelde me vaak een beetje zoals de sfeer op deze foto: gloomy.

Instamonth january 2018 zolea

Instamonth january 2018 zolea

Instamonth january 2018 zolea

Gelukkig word ik wel erg blij van ons huisje, de planten, mijn DIY’s en de tijd die ik hier kan doorbrengen! Ik knutselde met goud gespoten rietjes een oorbellenrekje in elkaar. Heel makkelijk en best fancy!

Instamonth january 2018 zolea

Dille en Kamille komt met een eigen verzorgingslijn op de proppen en ik ontving twee producten uit de Citroenverbena en Gember geurlijn. Ik ben ze nog aan het testen, maar schrijf hier binnenkort wat over.

Instamonth january 2018 zolea

In januari startte ik ook meteen met de eerste lessen pottenbakken. Ik vind het heel erg leuk en ontspannend om te doen (je denkt letterlijk aan niks anders dan de pot voor je neus), maar ik bak er voorlopig nog niet zo gek veel van (pun intended). Ben benieuwd of ik op het einde van de reeks met wat leuks naar huis ga!

Instamonth january 2018 zolea

Nu ik dit schrijf, piept de zon er door, fijn! Ik kijk echt uit naar de lente en het buitenleven. Dat mis ik wel heel erg nu het zo koud en guur is.

Instamonth january 2018 zolea

Heb jij ervaring met oil pulling? Ik probeerde het uit, maar moest heel erg wennen aan het gevoel van olie in mijn mond houden. In deze review lees je het resultaat.

Instamonth january 2018 zolea

Instamonth january 2018 zolea

Nu de dagen wat langer worden, begint alles hier goed te groeien. De avocadoplant kreeg eindelijk een pot met aarde en de clivia begint te bloeien! Deze stond na de verhuis van mijn papa buiten in een emmer vol water, dus besloot ik hem te redden en nam ik hem mee naar huis. Fijn om te zien dat hij er langzamerhand bovenop komt!

Februari is een korte maand en vaak erg snel voorbij. Ik kijk al uit naar maart! Hopelijk heb jij ook een fijne eerste maand van het jaar achter de rug!

Gerelateerde Artikelen

DIY avocado colored fabric napkins shibori

INSTAMONTH SEPTEMBER 2017

instamonth august 2013

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

instamonth-december

INSTAMONTH DECEMBER 2016

2 reacties op “INSTAMONTH JANUARY 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge