web analytics

INSTAMONTH JANUARY 2017

Januari en februari zijn de maanden van het jaar die ik liever oversla. Het is altijd koud, regenachtig en de zomer lijkt nog erg ver weg. Toch moet ik toegeven dat het dit jaar allemaal best meeviel! Het was het eerste jaar dat ik geen echt examens had en door de rustpauze op school, had ik het iets relaxter met het werk en dus af en toe een dag vrijaf. Het nieuwe semester is opnieuw begonnen en dus stop ik weer al mijn tijd en energie in de combinatie school-werk! Nog even doorzetten en ik heb opnieuw een diploma in handen!

DIY Upcycled gin bottle monkey47

Instamonth january 2017

Oudejaar was heel erg fijn en gezellig. Lekker eten, leuke sfeer en vuurwerk kijken! Dit was het eerste jaar dat ik niet ben gaan dansen en eigenlijk is me dat best goed bevallen.

Instamonth january 2017

Een paar bewijsstukken van de avond. Ik had een beetje een bad hairday, haha!

Instamonth january 2017

Hoi 2017!

Instamonth january 2017

Ik begon het jaar met een beetje knutselen en wat aan mijn blog werken. Dat was best fijn na een intense periode op school.

Instamonth january 2017

Januari = solden en dus deed ik ook mee. De kortingscode die ik gaf, werkte erg goed! Inmiddels is er nog maar 1 kaars beschikbaar in mijn webshopje! De lentegeuren komen er snel aan, maar ik zit even zonder lege wijnflessen, dus duurt het iets langer. Ik ga snel langs bij een restaurant in de buurt om daar om flessen te bedelen ;)

Instamonth january 2017

Dit was mijn stock, inmiddels staat er enkel nog een Lemon Verbena kaars te wachten op een nieuwe thuis.

Instamonth january 2017

Ik haalde ook enkele oude DIY’s uit de kast. Deze hangstoel is nog steeds mijn favoriete DIY die ik ooit maakte!

Instamonth january 2017

Lentegeurtjes in de maak! Ons hele huis rook heerlijk, al zeg ik het zelf!

Instamonth january 2017

Nog een topDIY: zelf schoonmaakmiddelen maken met slechts enkele ingrediënten. Poepsimpel en erg effectief.

Instamonth january 2017

Ik heb nog geen plannen voor deze zomervakantie en daar word ik een beetje rusteloos van. Ik reis erg graag (ook al is het vliegtuig nemen helemaal niet ecologisch), maar omdat ik helemaal niet weet wat mijn werk- en woonsituatie zal zijn deze zomer, staat er nog niks op de planning. Even terugblikken op San Fransisco dan maar!

Instamonth january 2017

Wax melts! Deze zijn nieuw en komen ook online in mijn webshop binnenkort. Ik vind het allemaal heel erg spannend!

Instamonth january 2017

Monkey47 Gin daagde me uit om met hun flessen aan de slag te gaan. Ik maakte er drie leuke DIY’s van!

Instamonth january 2017

We hebben best veel geluk gehad met het weer in januari. Een dagje uitwaaien op het strand was dan ook heerlijk! Van zodra de zon zakte, werd het wel weer erg koud. Toch heb ik er enorm van genoten. Ik ben echt een zeemeisje.

Instamonth january 2017

Nog een DIY’tje met de Monkey47 fles, een geurkaars. Je begrijpt dat deze uiteraard niet kon ontbreken ;)

Instamonth january 2017

De wax melts zijn inmiddels helemaal klaar en gefotografeerd. Ik wacht nog even tot ik ook de geurkaarsen helemaal klaar heb voor ik ze online plaats. Hopelijk is dat snel.

Hoe was jouw eerste maand van 2017?

Gerelateerde Artikelen

Instamonth december 2018

INSTAMONTH DECEMBER 2018

diy clay magnets

INSTAMONTH DECEMBER 2017

Instamonth november zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2017

3 reacties op “INSTAMONTH JANUARY 2017”

Geef een reactie

CommentLuv badge