web analytics

INSTAMONTH JANUARY 2014

Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dan januari eindelijk voorbij is. Voor elke Belgische student is dit waarschijnlijk een gevreesde maand: examens. Maar die zitten er ondertussen gelukkig op… Veel interessante dingen heb ik dan ook niet gedaan deze maand, ik heb zelfs een aantal blogevents moeten laten vallen. Toch even een sneak peek in mijn voorbije maand!

Instamonth january 2014

instamonth january 2014

Op mijn eentje de hele afwas van oudejaar/nieuwjaar doen. Meer dan een uur heb ik afgewassen met mijn brakke hoofd! // Januari goed inzetten en wallen bestrijden met de eerste DIY van 204.

Tijdens het leren draag ik graag lipstick. Dan voel ik mij wat minder een kluizenaar … // Nieuwjaarsreceptie op de markt!

instamonth january 2014

Ik had me tijdens het scheren gesneden en dat werd echt een vieze, dikke wonde, beh. // Ik ga in bad en ik neem mee: een Lush bruisbal.

De bloemen die ik van mijn vriend kreeg, lieten al snel hun kopjes hangen. Dat vind ik altijd zo jammer! // Mijn zelfgemaakte geurkaars begon aan zijn laatste uurtjes. Echt fijn hoe lang deze meegaan! Uren kaarsplezier, haha.

instamonth january 2014

Een mega doos vol Lush spulletjes uit de Boxing Day Sale kwam thuis aan, zalig! Niet allemaal voor mij hoor, haha! // Accessoires du jour.

Eerste examen achter de rug, eindelijk! Even uitblazen tijdens het wachten op de trein. // Van zodra de zon tevoorschijn kwam, durfde ik wel eens een studeerpauze te nemen om foto’s te maken.

Instamonth january 2014

Ik vind het fijn om een eenvoudige planning te maken en de dagen te doorstrepen. Het gaat vooruit! (Al was er jammer genoeg ook nog een achterkant…) // Mijn favoriet uit de valentijnscollectie (snap je hem, hartje?) van Lush: Tender Is The Night.

Ontspanning in bad, ik vind dat noodzakelijk. // Ik bokste een template in elkaar voor een soort bloggers vriendschapsboekje (zie hier)!

instamonth january 2014

Ik verkoop weer een aantal natuurlijke, handgemaakte zeepjes op Facebook. // Niet zo tevreden met mijn dagindeling tijdens de examens …

Examen nummer 3, let’s do this! // Joepie, MUA spulletjes! De palettes zijn echt geweldig!

Instamonth january 2014

Een beetje prutsen met het Smokin palette van MUA. Deze kleur vind ik prachtig. // Ketting customizen met nagellak.

Laatste examen!!! Op kot lagen deze spulletjes voor de winactieweek te wachten. Kleine teaser.. //, eindelijk gedaan met studeren, tijd voor wat meer ontspannende lectuur. Dit boek lag al veel te lang op mij te wachten. Prachtig boek trouwens. De eerste zin van deze pagina is zo mooi.

instamonth january 2014

Op de voorlaatste dag van januari ging ik op mijn eentje winkelen (de laatste sale!) en ik kocht … een bikini! Ik ben er echt verliefd op, ook al is het niet echt te verantwoorden in deze tijd van het jaar, haha.

En op de allerlaatste dag ging ik eindelijk nog eens uit! Lekker met vriendinnen gaan eten en dan dansen natuurlijk! Het was heel erg leuk, al moest ik vroeger naar huis dan ik wou omdat ik me niet zo goed voelde. Toch een topavond.

Wanneer ik dit artikel nog eens lees, lijkt het wel alsof januari voorbij is gevlogen, toch vond ik het een erg lange, lastige maand. Het was zeker niet de gemakkelijkste examenperiode. Ik doe erg mijn best om geen herexamens te hebben omdat ik ook al naar Thailand ga in de zomer en anders geen tijd over hou om bijvoorbeeld te werken. Ik hoop heel erg hard dat het lukt, al is het mij in de voorbije jaren nog nooit gelukt … Duimen! Vrijdag weet ik mijn resultaten …

Hopelijk had jij een erg fijne eerste maand van het jaar!

Gerelateerde Artikelen

img_0131

INSTAMONTH NOVEMBER 2016

12 reacties op “INSTAMONTH JANUARY 2014”

  1. Zelfgemaakte geurkaars? Zie ik daar een DIY aankomen? ;)
    Deze examenperiode was mijn allerlaatste ooit. Ben op alle vakken geslaagd en moet dus het komende half jaar nog zien door te komen met stages, projecten en afstudeerproject… Maar ik heb waarschijnlijk een leuke zomervakantie in het vooruitzicht. Ik duim voor je dat je resultaten meevallen!

Geef een reactie

CommentLuv badge