web analytics

INSTAMONTH JANUARI 2015

Dag januari! Met veel plezier heb ik je uitgezwaaid. Nu nog een klein weekje vakantie en dan beginnen we aan het tweede deel van dit schooljaar. Jaja, eeuwige student hier zo. Kijk je mee naar mijn voorbije maand?

Instamonth januari 2015

instamonth januari 2015

Januari begon zo slecht nog niet. Ik had een onesie gekregen voor kerst en zo studeren is natuurlijk een stuk leuker! // Na mijn eerst examen snel even de stad in gedoken. Lege Lush potjes ruilen voor een masker en uiteraard de soldekens niet kunnen weerstaan …

instamonth januari 2015

DIY Tiger Balm maken! DIY’en is pure ontspanning! // Mijn avondritueel: make-up verwijderen en Dream Cream.

instamonth januari 2015

Een ussie! // Solden.be blogger event in Antwerpen! Heel leerzaam.

instamonth januari 2015

Examens of geen examens, af en toe moet een mens even een dagje vrij maken om indoor te gaan snowboarden. Natuurlijk moesten we ook even met de banden naar beneden glijden! Leukste dag in heel januari! // En ondertussen telden de dagen verder af … Zo’n planning om te doorstrepen vind ik het leukste. Dan lijkt het ten minste vooruit te gaan.

instamonth januari 2015

Tussendoor nam ik pauzes op verschillende manieren: voorbereiden voor Ghentmade … // … en voorbereiden voor de zomer! Met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines vind ik het sporten nog zo vervelend niet.

instamonth januari 2015

Een stilleven op mijn bureau // En een stilleven dat me aan de lente doet denken. Yay bloemen!

instamonth januari 2015

Na elke workout ben ik helemaal gesloopt, maar dat gaat snel over en dan voel ik me goed en fit! Ik begin vandaag aan week 3, dus hopelijk hou ik het 12 weken vol! // Examens gedaaaaaaaaaan! En het lichtfestival in Gent kon een bezoekje verwachten. Erg druk maar zeker de moeite.

Instamonth januari 2015

Laatste dag van de maand = Ghentmade! Dit was mijn outfit, maar ik heb de hele tijd met jas (en soms sjaal) aan rondgelopen omdat het er vrij koud was. // Mijn standje. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Nog eens bedankt aan iedereen die is langs gekomen! Vind ik super leuk!

Februari voelt soms nog meer aan als de start van iets nieuws dan januari doet. Ik kijk er naar uit!

Gerelateerde Artikelen

DIY avocado colored fabric napkins shibori

INSTAMONTH SEPTEMBER 2017

instamonth april 2016

INSTAMONTH MAY 2016

11 reacties op “INSTAMONTH JANUARI 2015”

  1. Hey Zoë, die oefeningen van Kayla (bikini body guide) moet je daarvoor betalen of is dat een app ofzo?
    Zou het ook graag eens proberen, maar heb geen smartphone, bestaat er ook zoiets voor op de laptop?
    Leuke foto’s! Groetjes

Geef een reactie

CommentLuv badge