web analytics

INSTAMONTH FEBRUARY 2019

Als januari een marathon is, is februari een sprintje. Deze maand vliegt altijd voorbij! Het was niet zo’n bijzondere maand, behalve die week prachtig lenteweer die we cadeau kregen. Ik heb er alvast van genoten!

Instamonth december 2018

Instamonth february insta diary zolea 2019

Begin februari ging ik een dagje snowboarden met vrienden. Het plan was om outdoor te gaan in de Ardennen, maar de hevige sneeuwval stak daar een stokje tussen. We zijn uiteindelijk indoor beland, wat natuurlijk ook erg leuk is! Ik heb leren skiën als 6-jarige en leren snowboarden toen ik 14 was, maar zonder ooit les te krijgen. Ik kan het dus wel, maar ben zeker geen pro!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Het is je misschien wel opgevallen, maar ik was de afgelopen maanden Weleda ambassadeur! Ik kreeg dus regelmatig enkele producten opgestuurd om uit te proberen. Ik ben sowieso Weleda-fan en schreef er al vaak over. Deze Arnica-lijn heeft me behoed voor heel wat apres-snowboard-spierpijn!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Deze foto is een van de foto’s uit mijn boek Homemade Beauty waar ik het meest tevreden over ben!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Zero waste! Ik probeer mijn plasticverbruik sterk terug te dringen en in de badkamer gaat dat vrij goed. Voor mijn haar en lichaam heb ik in de douche alleszins geen plastic flessen nodig! Bij deze: mijn shampoo, conditioner en zeep.

Instamonth february insta diary zolea 2019

Ik kijk echt heel erg uit naar de lente en het mooie weer dat daarbij hoort! Een kleine throwback naar de Belgian mums: vrolijke chrysanten die ik bezocht in oktober vorig jaar.

Instamonth february insta diary zolea 2019

Sneak peek van een DIY voor vtwonen!

Instamonth february insta diary zolea 2019

En nog een pagina uit mijn boek. Af en toe neem ik het nog eens vast om er door te bladeren. Ik ben er erg trots op! Heeft iemand van jullie het in huis? Wat vind je ervan?

Instamonth february insta diary zolea 2019

Selfie! Ik knipte eind vorig jaar mijn eigen froufrou recht en vind het resultaat erg leuk! Momenteel laat ik hem weer uitgroeien. Haha echt typische pony-problemen: heb je 1 dan wil je hem laten groeien en is het net weer op een goede lengte, wil je hem weer knippen.

Instamonth february insta diary zolea 2019

Ik heb niet zo erg last van cellulitis, maar het mag gerust wat strakker allemaal. Daarom vind ik de Berkenolie van Weleda erg fijn. De geur is ook heerlijk!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Ta-dah! Ik maakte een vriendje voor mijn bamboespiegel voor de blog van vtwonen. De DIY kan je hier bekijken!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Ik schreef een review over de nieuwe vegan producten bij Action. In dit artikel lees je wat ik van Herb & Bløm vind.

Instamonth february insta diary zolea 2019

Mijn familie woont best wel verspreid door Vlaanderen, dus zien we elkaar niet zo vaak. Op zondag een bezoekje aan oma brengen is geen wekelijkse activiteit, maar dat maakt het des te gezelliger als we daar allemaal samen

 

afspreken.

Instamonth february insta diary zolea 2019

En toen was het plots prachtig weer! De plantjes beginnen hier de lente te ruiken, want ze schieten plots de lucht in. Dat was nodig ook, want vooral mijn bananenboom ziet elke winter erg af.

Instamonth february insta diary zolea 2019

Ik trok op een dinsdag met Nespresso naar Lichtenvoorde, waar de recyclagefabriek voor de aluminium capsules zich bevindt. Binnenkort (veel) meer over dat hele recyclageproces!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Maar recycleren alleen is natuurlijk niet genoeg, het is belangrijk om ook je verbruik te verminderen. Vooral plastic is een probleem, aangezien het recycleren niet zo eenvoudig is als je misschien dacht. Ik kreeg dit boek opgestuurd en schrijf er binnenkort een review over, want ik las het in 1 dag uit!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Schermafbeelding 2019-03-05 om 09.00.53

Ik kocht natuurlijk ook wat van mijn eigen boeken in! Wie nog een exemplaartje wil, weet me te vinden ;)

Instamonth february insta diary zolea 2019

Het nieuwste pakket van Weleda bevat enkele producten uit de Amandellijn die goed bij mijn huidtype zouden passen. Vooral de Gezichtsolie vind ik heerlijk!

Instamonth february insta diary zolea 2019

Lente, where are you? Na het prachtige week vind ik het erg moeilijk om weer in mijn winterjas en sjaal te kruipen. In mijn ideale wereld scheen elke dag de zon en regende het enkel ’s nachts (want ja, de plantjes hebben ook water nodig he).

Nu heb ik een weekje krokusvakantie dus ben ik vooral in huis bezig: wat werken, shampoo maken, workshops voorbereiden en de grote lenteschoonmaak doen. Zo wordt maart goed ingezet!

Gerelateerde Artikelen

instamonth april 2016

INSTAMONTH SUMMER 2016

Instamonth december 2018

INSTAMONTH DECEMBER 2018

Instamonth november 2014 zolea

INSTAMONTH NOVEMBER 2014

5 reacties op “INSTAMONTH FEBRUARY 2019”

Geef een reactie

CommentLuv badge