web analytics

INSTAMONTH FEBRUARY 2018

1 maart! Dat is toch bijna lente he? Het is echt barkoud buiten, maar met dat mooie zonnetje vind ik het allemaal wel oké (tot ik op de fiets kruip, brrr). Maart roert zijn staart, maar vandaag blik ik nog eens terug op februari aan de hand van mijn Instagram foto’s!

groene hotspots in belgie

Instamonth february 2018

Februari begon met een aantal leuke opdrachten voor winkels. Tijd om kaarsen te maken! Helaas gooide bpost nogal met de pakketten waardoor niet alle kaarsen heelhuids bij de winkels aankwamen. Gelukkig nam ik een verzekering en kreeg ik een deel van de schade terugbetaald. Het mag gezegd worden: prima service van bpost!

Instamonth february 2018

In Gent vind om de paar jaar een lichtfestival plaats. Hoewel het best koud was, vonden wij het zeker de moeite waard! Deze maan werd volgens mij het vaakst gefotografeerd, maar hij is dan ook echt heel erg leuk!

Instamonth february 2018

Een koerierdienst leverde deze fleurige Gentse azalea af aan mijn deur en sindsdien staat hij vrolijk te bloeien op onze slaapkamer. Azalea’s worden vaak wat als ouderwetse planten bestempeld, maar eigenlijk zijn ze gewoon keitof!

Instamonth february 2018

Staat toch mooi he? Lekker in scene gezet deze foto (met een stuk karton aan het plafond waarop mijn gsm lag, dikke haha naar mezelf toe), maar ik vind hem wel leuk geworden!

Instamonth february 2018

Ik bedoel maar: hoe kan je dit nu niet leuk vinden?

Instamonth february 2018

Nu staat hij hier, waar hij wat meer zon vangt. En zon hebben we gelukkig genoeg de laatste dagen!

Instamonth february 2018

Ik merk dat alle plantjes er blij van worden. Enkel mijn avocadoplant begint plots zijn bladeren te verliezen. Ik vrees dat dat met de verwarming te maken heeft. Ik hoop dat hij er nog bovenop komt!

Instamonth february 2018

Helemaal in lentestemming ging ik knutselen. Ik maakte deze eenvoudige zaadbommen. Leuk als cadeau of om samen met je kinderen te maken!

Instamonth february 2018

En ook een plantenstandaard met passende pot stond al eeuwig op mijn ‘to knutsel’-lijstje. Hij is niet perfect, maar wel erg leuk geworden!

Instamonth february 2018

Ik denk dat ik de standaard nog een tweede laag beits ga geven, aangezien de kleur niet overal even egaal blijkt te zijn. Op foto valt dat meer op dan in het echt.

Instamonth february 2018

Leuk hoekje, toch? Mijn vriend ergert zich mateloos aan de bladeren van de monstera die te dicht bij de zetel groeien, maar ik vind het gewoon gezellig zo.

Instamonth february 2018

In februari maakte ik opvallend veel foto’s van ons huisje. Door de zon ziet alles er zo veel leuker uit! Mijn aloë vera is ondertussen uit winterslaap ontwaakt en heeft weer twee nieuwe bladeren aangemaakt.

Instamonth february 2018

Aangezien we thuis nog niet voldoende planten hebben, gingen we naar de plantentuin van Meise om daar de bloeiende aronskelk te bezoeken.  Het was best druk (de plant bloeit maar een paar dagen), maar niet storend. En wat een mooie plek is het ook!

Instamonth february 2018

Mijn vriend en ik hebben erg weinig (digitale) foto’s samen, dus is het des te leuk als we er wel eentje hebben. In onze hal hangt een kader met instax foto’s en zo hebben we er wel veel, haha!

Instamonth february 2018

Ik snapte deze foto van mijn vriend in de douche met mijn zelfgemaakte shampoobars, mihi! We gebruiken ze beiden nog steeds!

Instamonth february 2018

Ik maakte een tweede versie voor droog haar en die is echt perfect voor mij! De volgende batch wordt er een voor vet haar. Eens kijken of ik ook echt verschillende variaties kan maken die mensen met verschillende haartypes fijn vinden!

Instamonth february 2018

Ondertussen kwam een leuk pakket binnen van Klorane uit hun Pivoine lijn. Deze lijn is speciaal voor een geïrriteerde of gevoelige hoofdhuid. Ik ben nog niet aan het testen (want ja, die shampoobars zijn zo fijn), maar ga dat binnenkort doen!

Instamonth february 2018

Ook dit leuke pakketje van Weleda kwam onverwachts binnen. Nu vind je bij Weleda ook een getinte dagcrème en lippenbalsems met kleurtjes! Fijn dat dit natuurlijke merk zijn gamma uitbreidt naar cosmetica.

Instamonth february 2018

Vorig weekend hielden we hier een grote lenteschoonmaak. Alle rommeltjes opruimen, goed poetsen en even laten verluchten. De ramen moeten we nog doen, maar met deze koude stellen we dat liever nog wat uit.

Instamonth february 2018

Ik vind het nochtans wel leuk als ons huis een beetje een rommeltje is. Wij zijn ook echt geen ‘bed opmaak mensen’, haha.

Instamonth february 2018

En bij deze nog een blik in mijn pottenbakkerscursus! De bordjes die ik draaide zijn echt favoriet, maar ik hoop ook met enkele leuke kommetjes naar huis te gaan. Volgende week is de laatste keer draaien en nadien gaan we twee lessen glazuren. Ben benieuwd!

Hopelijk kunnen jullie de koude nog even aan, genieten jullie ondertussen van de zon en starten alle auto’s nog! Fijne eerste dag van maart!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth zolea august

INSTAMONTH AUGUST 2018

Instamonth may

INSTAMONTH MAY 2014

instamonth october 2013

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

9 reacties op “INSTAMONTH FEBRUARY 2018”

  1. Wat een mooi en gezellig interieur! Mag ik vragen waar je de pottenbakkerscursus gevolgd hebt? En ben je er tevreden over? Ik zou graag zo’n cursus volgen in of rond Gent.

    1. Bij de Vrije Academie Gent! Ik ben best tevreden ja :) het enige dat ik jammer vind, is dat er soms wat te veel uitleg wordt gegeven (logisch natuurlijk), maar daardoor heb je vaak minder tijd om te oefenen en dat is toch net waarvoor ik de cursus volg natuurlijk! Ik zou liever meteen meedoen tijdens de uitleg en niet staan kijken hoe iemand anders een pot draait. Verder erg tevreden!

  2. Wel knap hoor die gedraaide bordjes, ik vind dat draaien namelijk moeilijk,alleen ooit een pot geprobeerd dus misschien zijn bordjes wat makkelijker om mee te starten. Ik hou het bij het handwerk,toevallig de laatste weken ook met bordjes en bakjes (klein) bezig geweest.
    Succes en grtjes Anna

  3. Haha die foto die van aan het plafond is gemaakt is inderdaad heel tof. Jullie dekbed is zo gezellig! Ziet eruit als een fijne maand, maar ik kan toch niet wachten op nog meer zon en iets meer warmte, heerlijk! Ik heb ook al gemerkt dat onze plantjes het nu iets beter doen, dat is wel fijn na die donkere maanden.
    Elisse onlangs geplaatst..19 dingen voor 2019: Maand 2My Profile

  4. Ik geniet altijd van je foto’s, ze zijn zoooo mooi! Binnenkort nog eens een koffietje in Gent als we beiden tijd hebben? ;) Ik moet je nog steeds eens bedanken voor deze zomer :D (En ’t is alweer veel te lang geleden, veel te vertellen ;) !!)

Geef een reactie

CommentLuv badge