web analytics

INSTAMONTH FEBRUARY 2015

Een laatste artikel om februari goed af te sluiten: de Instamonth! Vandaag neem ik je mee voor een (mini)kijkje achter de schermen van mijn leven in februari.

Instamonth february 2015

instamonth february 2015

Februari begon erg goed met Ghentmade. Nog nooit eerder heb ik zo’n succesvolle verkoop gehad! Dankjewel voor wie langskwam! // Ik begon met de Skin Perfecting 2%BHA gel van Paula’s Choice. So far so good!

instamonth february 2015

Ik maakte plannen voor een roadtrip door Amerika deze zomer. Ondertussen hebben we nog steeds geen tickets geboekt, maar wachten we op betere prijzen. // Op zondag hield ik een relax-dagje met een home made klei en honingmasker.

Instamonth february 2015

Even langs oma om herinneringen op te halen aan vroeger. Dit zijn mijn oma en opa met mijn baby mama! Cute! // Mmm lasagna, nog veel lekkerder als hij zelfgemaakt is!

instamonth february 2015

Op valentijn deed ik met vriendinnetjes een welnessdag in de sauna. Een perfecte dag! // En de lente liet voor het eerst zijn zonnetje zien. Gent is nog veel mooier in de lente.

Instamonth february 2015

Zolea werd 3 jaar! Dat hebben jullie allemaal kunnen merken aan de winactieweek. // Ik sportte ook af en toe, al moet ik toegeven dat ik de routine niet zo goed volhou… Ik ben dan ook gewoon lui.

Instamonth february 2015

De Rituals winactie had veel succes en ondertussen zouden de winnaars hun pakketjes moeten ontvangen hebben. Enjoy! :) // Gezelschapsspelletjesavond met vrienden. Hier spelen we Yathzee, waar ik sterk afging en dus verloor. Haha!

instamonth february 2015

De laatste week van februari had ik minder les, waardoor we lekker koffie konden gaan drinken en muffins eten. // Een DIY Lush dupe op komst! Dit is Dark Angels en heel makkelijk zelf te maken.

Ik wens je een hele fijne maart toe!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth zolea august

INSTAMONTH AUGUST 2018

instamonth november 2015

INSTAMONTH NOVEMBER 2015

Instamonth july 2015

INSTAMONTH JULY 2015

8 reacties op “INSTAMONTH FEBRUARY 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge