web analytics

INSTAMONTH FEBRUARY 2014

De kortste maand van 2014 is voorbij, vandaag is het al maart! En hoewel de winter (nog?) niet veel heeft voorgesteld, kijk ik toch al reikhalzend uit naar de lente.

instamonth february 2014

(Bureaubladachtergrond du jour)

 instamonth february 2014

Februari begon met twee selfies, haha! De linkse voor de Sign Of Love-campagne van Lush, die draaide om het gelijke recht op liefde voor iedereen, waar ik helemaal achter sta. Rechts had ik gewoon een good hair day…

Instamonth february 2014

Weer een DIY-filmpje online! Ik vind het steeds leuker om te doen, al neem ik elke zin zo’n 10 keer opnieuw op, haha.

En ik had nog een paar dagen vakantie, dus tijd om deze stal uit te mesten… Ik ben er serieus een hele dag aan bezig geweest.

Instamonth february 2014

Op woensdagavond gingen we een dagje indoor skiën en snowboarden in Terneuzen. Zo leuk dat je ook eens mag wisselen tussen skies en snowboard, vandaar dat ik beide nog eens heb kunnen doen.

Donderdag trok ik met de bus richting Amsterdam voor de Hema pressday. Heel leuk was het! Deze naaimachines komen in België niet in de winkels, maar je kan ze wel online verwachten. Zijn ze niet super leuk?

Instamonth february 2014

Nederland = kroketje uit de muur! En dan weer richting België…

Naar het minder glamoureuze leven: de gang dweilen.

instamonth february 2014

Mijn Printic foto’s opgehangen en meteen een leuke giveaway op Facebook georganiseerd. Deze is ondertussen al afgelopen.

2 + 2 gratis op alle shampoo en conditioner bij HEMA. Ik kon het niet laten om deze van de Natural-lijn uit te proberen. Ze bevallen erg goed en er komt binnenkort een review aan!

instamonth february 2014

Goed nieuws voor de superfood lovers: ook Kruidvat verkoopt sinds kort een aantal superfoods aan fijne prijzen. Iemand vertelde me op Twitter dat er jammer genoeg enkele E-nummers aan toegevoegd zijn, maar dat is alleszins niet het geval bij dit Chia zaad. De overige ingrediëntenlijsten heb ik nog niet kunnen bekijken, iemand meer ervaring?

Nog eens tijd voor een good-old chirofeestje! (Wij noemen dat een bierslet feestje, haha) Echt net wat ik nodig had.

instamonth february 2014

Weer een DIY online! I’m on a roll…

En dan zo’n leuk mailtje krijgen, made my day :)

instamonth februari 2014

Mijn huid deed het niet zo goed in februari: droge plekjes, rode vlekken, onzuiverheden, … Boehoe! Gelukkig kwam RainPharma to the rescue. We zijn nu een week later en mijn huid is er weer een stuk beter aan toe!

Vrijdag 21 februari trok ik naar Antwerpen voor de opening van de nieuwe Lush winkel. Het was lekker druk, maar de winkel is gelukkig erg groot en vooral heel erg mooi!

instamonth february 2014

Eindelijk nog eens tijd gemaakt om te lezen. Vroeger las ik echt mijn ogen kapot (vandaar dat ik nu een bril heb, haha), maar hoe ouder ik word, hoe minder ik er de tijd voor neem. The Fault In Our Stars van John Green was echt prachtig, ik hoop dat de film dat niet gaat verpesten…

Nieuw maskertje van Lush uitproberen. Dit is The Sacred Truth met onder andere groene thee. Ik moet het nog een aantal keer gebruiken alvorens ik er echt iets degelijk over kan zeggen, maar voorlopig vind ik het alleszins een fijn masker.

instamonth february 2014

En zo loopt februari ten einde en kijken we allemaal uit naar de lente. Deze leuke producten van Lush hebben mijn lentegevoel nog verder aangewakkerd! Yummmm

De Intense Twinkle Oil van RainPharma haalt het beste in mijn huid én haar naar boven. En hij is zo lekker zuinig in gebruik! (Ik lijk wel een verkoopster, maar ik ben er gewoon echt blij mee). De foto is trouwens bewerkt met de app Camera360, een aanrader!

Dag februari, hallo maart! Maart betekend voor mij echt lente en ik kan dan ook niet wachten op de eerste blote benen en parkhangdagen, al vrees ik dat die toch nog op zich zullen laten wachten (vorig jaar sneeuwde het nu!).

Ik hoop dat jullie een fijne maand achter de rug hebben en dat maart nog weer net een tikkeltje beter mag worden! Enjoy!

Gerelateerde Artikelen

weleda global garden

INSTAMONTH AUGUST 2017

2018 goede voornemens

INSTAMONTH JANUARY 2018

img_0131

INSTAMONTH NOVEMBER 2016

13 reacties op “INSTAMONTH FEBRUARY 2014”

  1. De kokosvezels van Kruidvat bevatten inderdaad E223 (sulfiet, conserveermiddel), de Goji-bessen zijn puur.
    Wikipedia leert me ook dat het de verkleuring van gedroogd fruit voorkomt. En dat het schadelijk is bij orale inname. Owkeeeey! Ik ga het nu niet weggooien want je mag er een bepaalde dosis per dag van innemen, en die kokosvezels zijn ook gewoon lekker. Misschien geen rebuy, nee :)

Geef een reactie

CommentLuv badge