web analytics

INSTAMONTH FEBRUARI 2017

Hoewel het weer momenteel echt niet meezit, kijk ik toch reikhalzend uit naar het voorjaar. Februari is al weer voorbij en maart zal vast ook snel gaan. Tijd voor een kleine terugblik op mijn voorbije maand!

DIY Upcycled gin bottle monkey47

Instamonth february 2017

Ik begon februari met een kleine throwback naar Roomin Gent. Deze quote stond daar op de muur. Ik ben de laatste tijd erg bezig met interieur en zo’n lichtroze muur vind ik stiekem echt geweldig. Zeker samen met wat groene planten.

Instamonth february 2017

Hoewel februari enorm druk was, vond ik in het begin van de maand wat tijd om mijn eco wax melts af te werken en te fotograferen. Ik ben best trots op het resultaat, het ziet er zo lekker vrolijk uit!

Instamonth february 2017

Overal in de winkels begin je vrolijk gekleurde tulpen tegen te komen. Helaas verwelken ze vrij snel, maar als ze vers zijn, zien ze er zo leuk uit! Bloemen in huis maken me meteen vrolijk.

Instamonth february 2017

Ik organiseerde nog eens een kleine giveaway op Instagram waarbij je 10 wax melts kon winnen. Jammer dat je geur niet via de computer kunt verzenden, want deze zijn stuk voor stuk heerlijk!

Instamonth february 2017

Aangezien mijn nichtje voor de eerste keer examens heeft in januari, stelden we nieuwjaar even uit tot begin februari. Dan kwamen we gezellig samen voor koffie, taart en geïmproviseerde nieuwjaarsbrieven.

Instamonth february 2017

Jammer genoeg is het me niet gelukt om de ‘lentecollectie’ geurkaarsen snel online te krijgen. In elke kaars zit erg veel handwerk en daardoor duurt alles wat langer dan ik had gedacht. Ik hoop ze begin maart toch op mijn webshopje te krijgen!

Instamonth february 2017

De eco wax melts lukten gelukkig wel en ik heb er al een aantal verkocht! Bedankt voor jullie bestellingen <3

Instamonth february 2017

Het is zo leuk om spulletjes te vinden in de kringwinkel die helemaal je ding zijn! Zo vond ik deze twee aardewerken plantenpotjes voor 25 cent per stuk. Ik ben er helemaal gek op!

Instamonth february 2017

Februari is altijd de maand waarin ik het meest uitkijk naar de zomer. De winter lijkt dan al zo lang te duren! Een throwback naar Madrid dus maar, toen ik nog steeds lang haar had en in playsuit kon rondhuppelen.

Instamonth february 2017

Mijn planten groeien enorm goed! Ik vind het zo leuk om met planten bezig te zijn, ze te verzorgen, te proberen stekken of hen over te potten. Mijn slaapkamer is echt een plantenjungle.

Instamonth february 2017

Heel erg veel tijd om te DIY’en heb ik niet nu ik begonnen ben met werken en daarbij ook nog studeer. Gelukkig lukt het af en toe om een idee uit te voeren. Ik ben dan helemaal in mijn element!

Instamonth february 2017

Nog meer fijn plantennieuws! Ik begon op 1 januari met het groeien van een avocadoplantje (of 6 ….). Inmiddels zijn er twee beginnen spruiten! Zo leuk om elke dag te zien hoeveel je plantje gegroeid is :)

Instamonth february 2017

De combo roze en groen zat een beetje in mijn hoofd, dus hield ik een mini fotoshoot met mijn wax melts en een cactus, haha. Ik vind het resultaat best geslaagd.

Instamonth february 2017

Op 18 februari werd Zolea al weer vijf jaar! Wow ik had nooit verwacht dat ik het bloggen zo leuk zou vinden en zo lang zou volhouden. Het is echt wel een van mijn beste beslissingen ooit en ik vind het nog even leuk – al dan niet leuker – dan toen ik startte! Ik ging dus een beetje prutsen met plantjes en bloemetjes om deze 5 te maken. Haha de Instagramgeneratie he …

Instamonth february 2017

Deze zomer moet ik het huis uit. Ik ben dus druk op zoek naar een appartement of huisje en vind het heerlijk om te dromen over hoe ik het zou inrichten. Ik heb uiteraard al wat spullen van wanneer ik op kot/kamers zat, maar een echt huis heeft heel wat meer nodig. Deze stoelen van Sostrene Grene wil ik sowieso! Hopelijk zijn ze niet te snel uitverkocht, want ik moet ervoor over de grens.

Instamonth february 2017

Foto’s maken met bloemen en planten vind ik zo leuk! Alles ziet er meteen vrolijker, levendiger en leuker uit.

Instamonth february 2017

Herken je deze DIY nog die ik maakte voor Monkey 47 Gin? Goed nieuws, want ik won er de wedstrijd mee! Dit najaar mag ik het bedrijf in het Zwarte Woud gaan bezoeken. Ik kijk er naar uit!

Instamonth february 2017

Wat zijn jouw favoriete Belgische merken? Ik ben aan het schrijven aan een artikeltje over mijn favorieten. Je kan er zeker van zijn dat Self daar in voorkomt.

Instamonth february 2017

Lush is natuurlijk niet Belgisch, maar zo fotogeniek! Ik plaatste nog eens een bestelling op de britse shop en kon het niet laten om Lord Of Misrule in mijn mandje te mikken. Hij ruikt zo heerlijk!

Instamonth february 2017

Nog meer plantjes, want zondag ging ik lekker naar het tuincenter hier in de buurt. Deze leuke vetplantjes namen we niet mee, maar ik ging wel overstag voor een rubberplant.

Terwijl ik de laatste zinnen van dit artikel typ, begint de zon plots te schijnen. Zou het dan toch snel lente gaan worden?

Gerelateerde Artikelen

instamonth february

INSTAMONTH MARCH 2016

instagram tag

INSTAMONTH DECEMBER 2015

diy clay magnets

INSTAMONTH DECEMBER 2017

5 reacties op “INSTAMONTH FEBRUARI 2017”

Geef een reactie

CommentLuv badge