web analytics

INSTAMONTH DECEMBER 2018

Gelukkig nieuwjaaaaar! Hopelijk heb je het nieuwe jaar ingezet op de manier die je wou en heb je 2018 fijn kunnen afsluiten. Ik blik nog even snel terug op de laatste maand van het voorbije jaar met mijn Instamonth!

Instamonth december 2018

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Ik startte december op een marktje in Waasmunster. Helaas was het best slecht weer en was er dus ook weinig volk. Ik heb toch het een en ander verkocht, dus dat is wel fijn! De shampoo en conditioners zijn erg populair!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Dit leuke kerstpakket van Weleda werd via Instagram verloot en is inmiddels al binnen bij de winnaar!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

In december is er altijd tijd voor warme chocomelk en bijpraten met vriendinnen. De laatste jaren zijn sommige vriendschappen wat vervaagd en andere weer sterker geworden. Hopelijk is er veel tijd voor vrienden in 2019!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Ik kreeg van BLACK+DECKER enkele tools opgestuurd om mee te DIY’en en maakte er deze houten kerstbomenset mee. Ik ben er super blij mee (zowel met de tools, als met de kerstbomen)!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

De eerste kerstcadeaus werden vlot gevonden. Ik besloot wat meer tweedehands te kopen en dat is vrij goed gelukt. De rugzak is trouwens van Correctbook (een uitwisbaar notitieboek) en helemaal gemaakt van gerecycleerd materiaal! Bij elke aankoop doneren ze schrijfmateriaal aan kinderen uit de sloppenwijken. Hier lees je er meer over!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Leuk nieuws! Ik blog nu voor VTwonen over DIY’s. De nieuwe interieurspullen die ik uitwerk zullen dus op de blog van VTwonen verschijnen en niet meer zo vaak hier. Zo kan ik me hier weer meer focussen op beauty DIY’s.

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Daar kwamen er het afgelopen jaar wat minder van online, want ik was natuurlijk bezig met dit boek! Homemade Beauty lanceert officieel begin januari (bijna!), maar is nu al te koop via bol en Standaard boekhandel. Recepten voor dagcrème, toners, gezichtsserums, shampoo, conditioner, baardbalsem, lipstick en nog veel meer vind je hier terug!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Uiteraard pakte ik mijn boek dan ook -tig keer in als kerstcadeau voor vrienden en familie, haha!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Sneak peek van een DIY waar ik mee bezig was. Ik ben helemaal into rotan en cane webbing de laatste tijd! Het heeft zo’n heerlijke ouderwetse, maar toch moderne vibe!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Deze foto komt uit mijn boek Homemade Beauty bij het recept voor make-up remover. Blijkbaar lijk ik hier heel erg op mijn moeder? Haha!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Eind december gaf ik een workshop shampoobars maken aan een klein groepje in Gent. Heel erg leuk! Het is eigenlijk allemaal niet zo moeilijk hoor ;) Wil je ook leren hoe je shampoo of conditioner maakt en heb je een groepje vrienden die dat ook wel wil? Stuur me gerust een mailtje!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

En toen stonden de feestdagen al weer voor de deur! Drie kerstdiners later (en 5kg buikvet) was ik helemaal uitgeteld. Ik nam deze feestdagen ook wat meer tijd om offline te zijn. Daarom zag je ook minder stories en posts online komen op Instagram. Best fijn!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

De sneak peek eerder was van dit leuke tafellampje uit rotan webbing! Momenteel staat hij in de slaapkamer en ik vind hem zo schattig. Een erg eenvoudige DIY ook!

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Neem zeker nog eens een kijkje op mijn Instagrampagina, want ik geef weer een setje van Weleda weg. Skin Food is mijn favoriete product van Weleda en de lijn heeft 3 nieuwe baby’s gekregen: een body butter, lippenbalsem en een light versie! Deelnemen aan de winactie kan nog tot en met 5 januari.

Instamonth december 2018 zolea my life in pictures

Als laatste kon ik het niet laten om toch ook even mijn Best Nine te bekijken! Dit waren de foto’s met het meeste likes in 2018! Leuk om te zien dat mijn boek helemaal vanboven staat! Ook een aantal van mijn DIY projecten haalden het, net als wat plantjes, een beetje Lush en wat gehaak.

Meer van dat in 2019!

Gerelateerde Artikelen

instamonth october 2013

INSTAMONTH: OCTOBER 2013

diy sheet mask

INSTAMONTH MARCH 2017

3 reacties op “INSTAMONTH DECEMBER 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge