web analytics

INSTAMONTH DECEMBER 2016

I am back online! Hoera! Ik heb een laptop echt heel erg gemist. Eerst was het fijn om even helemaal ofline te zijn, maar al snel begon ik het bloggen toch wel echt te missen. Ik wachtte even tot de solden en kocht dan toch een nieuwe laptop aan de volle prijs (helaas). Vandaag even een terugblik op de laatste maand van vorig jaar.

instamonth-december

Instamonth December

December begon goed, ik kocht namelijk een auto! Ik heb er al wat over verteld en ondertussen rijd ik er al een maandje mee, maar ik ben er dus heel erg blij mee. Lekker veel vrijheid zo!

Instamonth December

Soms denk ik ‘waar ben ik in godsnaam mee bezig?’ wanneer ik producten mooi leg voor de foto… Maar nadien vind ik het er toch een stuk leuker uitzien dan de productfoto’s zonder accessoires bij.

Instamonth December

Mijn kaarsen waren lekker populair voor de kerstdagen. Soms moest ik dus een beetje bandwerk doen om alle bestellingen te kunnen afwerken. Ik klaag niet hoor! Dit is wat ik graag doe, dus bij elke bestelling hou ik een klein feestje!

Instamonth December

Kleine throwback naar de persdagen in november. Walkie Talkie had zo’n leuke, originele inrichting!

Instamonth December

Deze review staat nog op jullie te wachten. Uoga Uoga is zo’n mooi merk met erg kwalitatieve, natuurlijk producten, het kon niet ontbreken op Zolea! Binnenkort meer hier over.

Instamonth December

Ik maak sinds kort alle kaarsen met wood wicks: houten lonten die heerlijk knisperend branden en er gewoon nog gezelliger uit zien. Dit wou ik al een tijdje, dus ik ben blij dat ze er eindelijk zijn! Zien de kaarsen er nu niet nog leuker uit?

Instamonth December

Nog zo’n review die al een tijdje staat te wachten: Beauty Kitchen! Het merk is nog maar een jaartje te koop in België, maar ik ben er helemaal verliefd op. Je vindt Beauty Kitchen bij Holland & Barrett.

Instamonth December

Mijn papa is aan het verbouwen en wou graag een enorme cactus voor wanneer de verbouwingen klaar zijn. Ideaal kerstcadeau dacht ik zo! Natuurlijk kon ik het niet laten om even tussen alle planten te wandelen. Ik zie planten soms echt te veel als ‘vriendjes’ en wil ze allemaal mee naar huis nemen, haha!

Instamonth December

De wood wicks in volle glorie! Om de ‘christmas rush’ een beetje binnen de perken te houden, maakte ik een grote voorraad kaarsen in alle geuren. Gelukkig maar, want de laatste week voor kerst had ik nog een hoop bestellingen te versturen.

Instamonth December

De laatste kerstcadeaus shopten we in Brugge. Brugge is sowieso een mooie stad, maar rond de kerstperiode nog net wat mooier!

Instamonth December

Bloemen maken me altijd vrolijk.

Instamonth December

Tijd voor kerstdecoratie! Ik ben niet zo voor tierlantijntjes, maar kerst is zo’n gezellige periode en dan hou ik wel van een beetje kerstversiering en lichtjes overal.

Instamonth December

Kerst! Tijd voor cadeautjes, familie, lekker eten en gezellig samen zijn. Kerstavond was erg leuk (ondanks mijn kater van de avond er voor).

Instamonth December

Knutselen met een takje uit de kerstboom, haha.

Instamonth December

Ook deze review komt binnenkort online (je ziet, ik heb wat in te halen). Charwhite is houtskoolpoeder om je tanden mee te poetsen. Deze methode bestaat al erg lang en ik ben blij dat het middel eindelijk zo eenvoudig te koop is!

Instamonth December

Wat is het plots koud! Ik ben blij dat het toch nog eens goed vriest deze winter (en misschien zelfs een beetje sneeuw?). Dat is namelijk goed voor de planten en dieren, het houdt een natuurlijke cyclus in gang.

Instamonth December

En toen was het al weer oudjaar! Ik heb het erg gezellig gevierd hier thuis met – opnieuw – veel lekker eten en goed gezelschap.

Hopelijk hebben jullie het nieuwe jaar ook zo goed ingezet! We maken er samen iets moois van, daar geloof ik in.

Gerelateerde Artikelen

Instamonth zolea august

INSTAMONTH AUGUST 2018

instamonth august 2015

INSTAMONTH AUGUST 2015

9 reacties op “INSTAMONTH DECEMBER 2016”

  1. Leuke foto’s! Ik kreeg een tijdje geleden een kaars van jou cadeau van mijn moeder, ik heb hem nog niet kunnen gebruiken maar ben er zo blij mee! Ik vind het echt tof wat je doet.

Geef een reactie

CommentLuv badge