web analytics

INSTAMONTH DECEMBER 2015

Ook december is weer voorbij gevlogen en de laatste maand van 2015 bleek er één vol selfies te zijn, haha! Ik spring nog even terug naar 2015 met mijn Instamonth vol pakjes, kerstsfeer en andere leuke dingen.

instagram tag

instamonth december

Geen wit dit jaar, maar toch even een throwback naar 5 (!) jaar geleden!

Gelukkig konden we wel doen alsof het echt koud was tijdens de Hema Girls Night In. Deze gingerbreadman heeft niet erg lang geleefd.

instamonth december

Ik hou sowieso niet echt van koud weer, dus geef mij maar een lekker zonnetje. Dat maakte het naar school gaan, kerstshoppen en sporten toch nog een stuk leuker.

Ik ben duidelijk braaf geweest dit jaar, want Sinterklaas was me niet vergeten! We doen al jaren geen pakjes meer, maar toch lag er een cadeautje op mij te wachten.

instamonth december

Nvey ECO is voor mij toch een van de leukere ontdekkingen van 2015. Ik ben benieuwd naar meer!

Weet iemand waar je zo’n gedroogde katoenplanten kan kopen? Ik spotte deze tijdens het UPR Beauty event en vind het er erg leuk uitzien.

instamonth december

Pas midden december mocht ik de kerstboom versieren. De sfeer die zo’n boom geeft vind ik toch elk jaar opnieuw zo leuk!

instamonth december

En ook pakjes inpakken vind ik geweldig. Ik deed mee aan een Secret Santa en haalde dus wat mooi papier boven. De pakjes voor mijn familie stop ik in krantenpapier, het milieu wil ook wat.

Omdat december altijd vol ongezond eten zit, maakte ik deze lekkere zoete aardappelschotel van IkbenIrisniet. Lekker kleurrijk!

instamonth december

Mmm, de heerlijke amandelgeur van deze producten is top! Binnenkort in de winkel.

Aangezien mijn stage voorbij was, kon ik af en toe heerlijk uitslapen. Don’t mind if I do!

instamonth december

Daardoor had ik ook weer eens tijd voor een DIY. Ik vind het erg jammer dat ik ze niet meer op regelmatige basis kan maken door tijdsgebrek, maar ik doe mijn best.

In november startte ik weer met sporten samen met mijn 2 sportbuddies. We besloten erg last minute om ook deel te nemen aan de Warmathon in Gent voor Music For Life. We liepen best een goede tijd en nu trainen we om 10km te lopen voor de zomer.

instamonth december

Krantenpapierpakjes zien er misschien niet zo fancy uit, dus deed ik mijn best met een zwarte stift. Ik vind het er wel leuk uitzien! En het papier is toch zo gescheurd en in de vuilbak gegooid. Ik vind het altijd zo’n zonde van alle mooie papiertjes en lintjes.

En dit was mijn kerstavondlook! De hele familie kwam gezellig eten en pakjes open maken.

instamonth december

Op kerstdag zelf voer ik meestal niks uit. Een beetje chillen in een onesie en kinderfilms op tv kijken.

Ik kon het niet laten om ook even mijn 9 meest gelikete foto’s te bekijken. Leuk om te zien! En 3 foto’s van de Weekend Blog Awards, ook echt een hoogtepunt in mijn jaar :)

instamonth december

Ik probeerde mijn NYE look al even uit en maakte een foto met sterretjes. Ik ben blij met het resultaat van beiden, haha!

instamonth december

Bonus-want-niet-op-Insta-verschenen-foto’s: mijn uiteindelijke NYE look! We hielden een Great Gatsby Theme party en dus ging ik voor parels, glitters en flosjes (al zie je die niet op mijn outfitfoto). Ik had een erg leuke overgang van oud naar nieuw, hopelijk jullie ook!

Gerelateerde Artikelen

img_0131

INSTAMONTH NOVEMBER 2016

instamonth august 2013

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

Instamonth october zolea blog

INSTAMONTH OCTOBER 2018

7 reacties op “INSTAMONTH DECEMBER 2015”

  1. Ik ben ook wel benieuwd naar een plaats waar ze katoenplanten verkopen! Vind dat er ook zo mooi uitzien! En wauw wat zag je er mooi uit op oudejaar. Ik vond het toen ook kei plezant om met mijn eindejaarsbal op te tutten in Great Gatsbystijl :) (Uw nagels zijn ook mooi!)
    Elisse onlangs geplaatst..2015 in 15 foto’sMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge