web analytics

INSTAMONTH DECEMBER 2013

Ik wou hem bijna overslaan, maar ook december verdient wel een beetje aandacht. Ik vind december echt een heerlijke maand: de laatste lessen, wat meer vrije tijd, de gezellige feestdagen, maar dan jammer genoeg ook ‘den blok’ die begint. Januari breng ik het merendeel van de tijd achter de boeken door, maar vandaag blik ik nog even terug op de laatste maand van twintig-dertien!

Instamonth december 2013

instamonth

December begon slow, maar ik zag wel de sint! // Zwart met gouden ooglook

Lippenbalsems maken voor de kersmarkt. Dit is Cherry Pink. // Een zelfgemaakte stempel op de zakjes om zeepjes in te verpakken, blij mee!

instamonth

Een erg leuke winactie gewonnen op BeautyNL! Wat een prachtige verrassing! // Washi tape nagels vind ik echt de ontdekking van 2013

Eindelijk deze milieuvriendelijke reinigingsdoekjes gekocht, de review staat al online (hier). // De kerstboom bij mijn mama thuis. Zo veel pakjes!

instamonth

Kerstmarkttijd! Dit is een impressie van mijn kraampje. // Op ‘de goeien afloop’ dronken we een jenevertje. Ik kon wel wat warmte gebruiken na al die uren in de kou! De kerstmarkt was trouwens erg leuk. Zondag was er wenig volk, maar zaterdag was zeker de moeite.

Ooglook met het 4-step Smokey Eye palette van The Body Shop. // Dit kreeg ik van mijn Secret Santa! Ik was echt heel erg blij!

instamonth

Een glitterhoesje en glitternagels. En dat voor niet-zo’n-glittermeisje. // Leuke kerst-perspakketjes. De geurkaarsen zijn heerlijk!

En ook bij papa staat de kerstboom eindelijk (3 dagen voor kerst, haha). Het is een valse boom, maar een hele mooie! // Vlak voor kerst verstuurde ik de ‘Pay it forward’-pakketjes (zie dit artikel). Jammer dat De Post zo duur is, anders zou ik veel vaker kleine pakketjes verzenden!

instamonth

Mijn kerstavondlook. Er kwam familie eten en het was vooral heel erg gezellig. // Ik vouwde kerstboomservetten. Dit was onze (simpele) tafelschikking.

Na de feestdagen was het tijd voor wat pampering. Een haarmasker, gezicht goed reinigen en een lekkere bodylotion. // Tijdens de feestdagen hou ik wel van aangepaste geuren. Deze geurkaarsen stonden vaak te branden en ruiken heerlijk! Ze zijn van Lily Flame.

Instamonth

Ik kreeg een prachtig boeket bloemen van mijn vriend! Helaas zijn ze nu al verwelkt. // Aan het dubben over mijn nieuwjaarsmanicure. Dit vond ik nogal … saai?

Dus een beetje meer gouden glitters toegevoegd! Dit is het geworden. // En dit was mijn look bij de intrede van het nieuwe jaar. Niet heel erg duidelijk zo en het licht zit ook een beetje gek, maar ja ;) Ik heb alleszins een fijne jaarwisseling gehad. Hopelijk jij ook!

instamonth

De laatste foto van 2013 was deze voor 2014! (Foto niet door mij! BRON)

Hopelijk heb jij ook zo’n fijne, gezellige december gehad. Geniet van januari! De dagen worden al weer wat langer, heerlijk :)

Gerelateerde Artikelen

Instamonth march 2014

INSTAMONTH MARCH 2014

Instamonth january 2014

INSTAMONTH JANUARY 2014

15 reacties op “INSTAMONTH DECEMBER 2013”

    1. Dankjewel! Het hoesje komt van eBay :) Ik heb er een tijdje terug een soort ‘shoplogje’ over geschreven, daarin staat een link naar de verkoper (het was maar 1 euro!) ;)

    1. Oei nee! Die komt van Pinterest, nu lijkt het inderdaad alsof ik hem zelf heb gemaakt. Ik zoek snel de oorspronkelijke bron op en plaats hem er bij. Haha dat was niet de bedoeling ;)

Geef een reactie

CommentLuv badge