web analytics

INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013

Ja ja jongens, ook ik doe mee met de hype: het posten van je Instagram foto’s in een overzichtsartikel! Ik denk niet dat mijn foto’s interessant genoeg zijn om elke week een artikel over te schrijven, dus doe ik het vanaf nu elke maand. We beginnen met: augustus!

 

instamonth august 2013

In augustus…

instamonth

Had ik veel pakketjes uit te pakken na 10 dagen kamp // Placeerde ik al eens graag een plonske

Stond er BBQ op het menu // Was het zwembad weer proper

Ruimde ik voor de laatste keer de Chiro op en zwommen we in het dakterraszwembad // Werden we getrakteerd op homemade spitburgers

Was het alle dagen (Lokerse) feest(en) // Wandelde ik door Gent

Ging ik in bad met Lush Think Pink // Diende ik mijn taken in en …

… begon ik met leren voor de herexamens // Sloten we de Lokerse Feesten af met vuurwerk

Ontving ik nog meer interessante producten // Keek ik voor het eerst (echt) Star Wars

Aten we onze eigen tomaatjes op // Maakte ik mijn eerste herexamen

Bestelde ik de Deauty Anniversary box // Ontving ik nog een leuke doos

Ging ik aan de slag met de minerale make-up van e.l.f. // Kwam de nieuwe layout online!

Op de laatste dag van augustus deed ik aan pampering: haarmaskertje van Rene Furterer testen (deed trouwens niet veel, ruikt wel lekker) en da het nemen van die foto, besloot ik dat ik iets aan mijn nagellak moest doen. // Geïnspireerd door Bij Gebrek Aan Beter en Mangelmoes, maakte ik deze vrolijke washi-tape nagels!

Zo, dat was mijn maand! Ik heb eigenlijk vooral veel afgesproken met vrienden en daarna veel geleerd. Volgende week heb ik nog één herexamen en dan nog heel even vakantie (en werken…). September wordt sowieso interessanter: persevents, school begint opnieuw, …

Hopelijk vonden jullie het leuk om op deze manier een kijkje te nemen in mijn leven! Je kan me trouwens vinden op instagram onder de naam zoe_zolea!

Gerelateerde Artikelen

8456157c74f4aa79071c3c2be8f5cb10

HAPPY B-DAY TO ME!

fietsen op fietsen

THE BIKE CHALLENGE!

19 reacties op “INSTAMONTH: AUGUSTUS 2013”

    1. Haha zo ben ik ook! Ik vind het leuk om wat meer te weten te komen over de blogger ;) Maar ik vond het best moeilijk om die van mezelf in elkaar te zetten! Zeker aangezien ik eind augustus voornamelijk aan het leren was (aka: saai!)

Geef een reactie

CommentLuv badge