web analytics

INSTAMONTH AUGUST 2018

Phoe ik loop een beetje achter met blogposts schrijven, maar heb in het algemeen het gevoel dat ik in september een beetje achter de feiten aanhol. Ik ben heel erg druk bezig met een hele hoop projecten en daarnaast werk ik dit schooljaar ook fulltime. Slapeloze nachten! Ben benieuwd of ik alles rond krijg. Augustus was een stuk rustiger, dus laat ik daar nog eens op terugblikken.

Instamonth zolea august

Instamonth august 2018 zolea

Begin augustus waren we nog in China! Gek hoe dat alweer heel erg lang geleden lijkt zeg. Zijn jullie benieuwd naar een reisverslag of hoort dat hier niet helemaal thuis?

Instamonth august 2018 zolea

Aangezien ik nog niet meteen moest gaan werken, ging ik hard aan de slag met een hoop DIY’s.

Instamonth august 2018 zolea

Aloë vera kan dan niet ontbreken. Mijn aloë plant werd erg topzwaar en lag op een ochtend op de grond helaas (hij is nog steeds herstellende). Met de afgebroken bladeren maakte ik verfrissende aftersun.

Instamonth august 2018 zolea

Primark vroeg me iets te delen rond hun dierproefvrije (!) make-up lijn PS… en zo geschiede de eerste gesponsorde Instagrampost! Ik ben nu niet de grootste fan van Primark, maar ik vind het wel fijn dat ze duidelijk maken dat ook goedkope merken kwalitatief en dierproefvrij kunnen zijn. Hopelijk nemen andere merken dit snel over!

Instamonth august 2018 zolea

Veel foto’s van mijn eigen hoofd deze voorbije maand, haha! Mini-fotoshoot met mezelf én gouden nepwimpers! Ik ben zoooo benieuwd wat jullie van dit project gaan vinden!

Instamonth august 2018 zolea

Ik ben geen echte fotograaf, maar wel graag bezig met foto’s. Dat doe ik dan ook op de manier die ik zelf het fijnste vind: DIY. Van een ringmap maakte ik een reflectorscherm en ik sta ook gewoon met blote voeten op het keukenblad te fotograferen… Roeien met de riemen die je hebt!

Instamonth august 2018 zolea

Het was wel erg leuk om dagelijks bezig te kunnen zijn met DIY’en en nieuwe recepten uit te werken. Ik moet toegeven dat ik nooit meer verzorgingsproducten hoef te kopen: ik krijg regelmatig zaken opgestuurd en de rest maak ik gewoon zelf. Dat voelt zo fijn!

Instamonth august 2018 zolea

Het weer in België was inmiddels helemaal omgeslagen, dus dropte ik nog een nostalgisch kiekje van China, waar het ook af en toe regende.

Instamonth august 2018 zolea

Gelukkig fleurde Bloomon mijn augustusmaand weer op met een flowercrown workshop! Best blij met het resultaat haha

Instamonth august 2018 zolea

De kroon hangt nu te drogen aan de muur! Jammer dat de rode en oranje bloemen hun kleur niet behouden hebben, maar het groen ziet er wel nog altijd mooi uit.

Instamonth august 2018 zolea

Nog een throwback’je naar ons zicht uit de trein in Yangshuo. De meeste Chinezen vonden we vrij vervelend, maar de natuur maakte alles goed.

Instamonth august 2018 zolea

In augustus had ik eindelijk opnieuw tijd voor enkele events! Sommige merken hebben heel veel oog voor detail, dus het was heerlijk vertoeven bij Love Beauty And Planet. Ik vind het vooral fijn om mijn medebloggers nog eens terug te zien of nieuwe mensen te leren kennen.

Instamonth august 2018 zolea

Mijn vriend vind deze foto niks, maar ik vind hem wel oké, dus werd hij op Instagram gepost! Ik voelde de laatste tijd wat meer de druk om dagelijks een ‘leuke/mooie’ foto te plaatsen en dat ben ik nu wat los aan het laten. Ik maak graag foto’s en ik deel die ook graag, maar als er eens een dag niks online komt, dan is dat ook gewoon zo. No drama llama!

Instamonth august 2018 zolea

Nog meer groen op mijn feed! Deze perfecte Instawall op het Bloomonevent mag van mij gewoon mee verhuizen naar mijn living.

Instamonth august 2018 zolea

Oke, dit ziet er heel leuk en sparkly uit, maar ik moet toegeven dat dit peel-off masker best pijnlijk was om te verwijderen! Het maken was dan wel erg tof haha!

Instamonth august 2018 zolea

Ik schreef een blogje over sulfaten in shampoo, dat kan je hier nog eens nalezen. Ik merk dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien, dus ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid schept. Je kiest natuurlijk nog altijd zelf wat voor jou werkt!

Instamonth august 2018 zolea

Nog zo’n keukenfotoshootfoto. Ik amuseer me rot!

Instamonth august 2018 zolea

En dan werd het plots september en moest ik weer aan het werk! De druk ligt momenteel best hoog omdat ik ‘ja’ zeg op alle projecten die toevallig mijn kant op komen. Dat is natuurlijk mijn eigen schuld, maar ik begin te merken dat ik wat meer afstand moet nemen om alles rond te krijgen. Dat is mijn voornemen voor september!

Gerelateerde Artikelen

diy sheet mask

INSTAMONTH MARCH 2017

5 reacties op “INSTAMONTH AUGUST 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge