web analytics

INSTAMONTH AUGUST 2017

Lang geleden he? Hoewel ik in de zomer meestal bakken inspiratie en ‘goesting’ heb, is het de voorbije maand nogal stil in mijn hoofd en komen mijn handen niet met nieuwe creaties. Tijd om het hier weer wat levendig te maken, want dat bloggen geef ik nog niet op! Vandaag alvast een kleine terugblik op mijn voorbije maand.

weleda global garden

PS: bedankt voor het stemmen op mij in de Weleda Global Garden contest! Momenteel sta ik nog ergens in de top 6, maar de wedstrijd loopt nog tot 10 september en ik word er bijna uitgekegeld. Stemmen mag dus zeker nog altijd ;)

instamonth august 2017 zolea

Augustus begon alvast mooi met verse bloemen en een nieuwe Dopper! De steel is ideaal voor mijn vriend, want hij ziet er stoer uit en mag dus gewoon mee naar het werk.

instamonth august 2017 zolea

Ik wou mezelf leren borduren, dus begon ik met deze eenvoudige oogjes op een witte kussensloop. Ik vind het resultaat erg tof geworden! Al mochten de oogjes misschien wel wat dichter bij elkaar.

instamont august 2017 zolea

Ik geloof niet dat de scheerborstel ooit al gebruikt is, maar ik vind het wel leuk staan in de badkamer. Het potje en de plantenstandaard zijn trouwens van Kwantum.

instamonth august 2017 zolea

Begin augustus mocht ik een workshop Flowercrown maken volgen bij Bloomon! Het is eigenlijk een stuk makkelijker dan het lijkt en heel erg leuk om te doen.

instamonth august 2017 zolea

Mijn kroon hangt nu te drogen aan een nageltje in de keuken. Jammer dat je deze niet eeuwig kan bewaren!

instamonth august 2017 zolea

Gelukkig kregen we ook onverknipte bloemen mee naar huis. Dit boeket staat nu al DRIE weken op onze slaapkamer! Ik ben echt verbaasd over de kwaliteit, zo lang heb ik een boeket nog nooit kunnen houden. Uiteraard heb ik er al enkele verwelkte bloemen uit moeten halen, maar het ziet er voor de rest nog steeds prima uit.

instamont august 2017 zolea

Een van mijn favoriete hoekjes hier in huis. Zeker wanneer de zon binnen schijnt!

instamonth august 2017 zolea

Begin augustus is er elk jaar een tiendaags festival in de stad waar ik opgroeide. Daar keer ik graag voor terug! Op een van de namiddagen maakte ik pannenkoeken met enkele vriendinnen. Gezellig!

instamonth august 2017 zolea

Dit boeket heeft het helaas minder lang volgehouden. Al na een week heb ik enkele verwelkte bloemen moeten weggooien en na tien dagen was het hele boeket niks meer waard. Jammer, want het was zo mooi.

instamonth august 2017 zolea

The best is yet to come. Ik kreeg deze houten quote voor kerst van mijn vader en nu staat hij hier te pronken. Al moet ik zeggen dat het leven tot hier toe nu ook niet één en al drama was hoor ;)

instamonth august 2017 zolea

Toen we hier een maand woonden begonnen deze canna’s plots op te schieten. Ik heb aan de huurbazin moeten vragen wat het precies was, want ze werden groot! Ze geven wel een lekker tropische tint aan onze tuin.

instamonth august 2017 zolea

Mijn oudste vriendinnetje trouwde eind augustus, dus ergens halverwege de voorbije maand gingen we op vrijgezellenweekend. Het was heel erg leuk! Met fijne nieuwe mensen, leuke activiteiten, voldoende cava en zon wanneer we ze nodig hadden.

instamont august 2017 zolea

Back home. Helaas was augustus niet geweldig wat het weer betreft. Zo heb ik wel lekker veel tijd om te beslissen wat ik nu precies ga doen. Ik ben namelijk opnieuw op zoek naar werk na het aflopen van mijn vorige contract. Maar ik wil ook al een paar jaren een eigen bedrijfje. Misschien is het nu wel de uitgelezen kans om daar mee te beginnen? Dan zoek ik een parttime job en start ik met het serieus aanpakken van mijn kaarsen.. Ik ben er nog niet helemaal uit, wat denken jullie?

instamonth august 2017 zolea

Dit is alleszins mijn werkhoekje (ik zit hier ook nu ik dit typ). Een van de luchtwortels van onze monstera begint in de zetel te groeien, dus daar moet ik wel even iets aan doen haha.

instamonth august 2017 zolea

Hoe leuk is onze nieuwe bedovertrek? Ik kocht hem bij Morres Hulst en hij was in de solden. Lekker tropisch!

instamonth august 2017 zolea

Omdat ik nu best wat tijd heb, besloot ik mijn ‘beauty DIY-stash’ eens uit te zoeken. Wat over tijd ging, ligt ondertussen in de vuilbak en de rest van de ingrediënten zit nu netjes in plastic bakken opgeborgen. Ik maakte meteen een zeep met houtskool en blauwe bessen! Wie een stuk wil, laat maar horen :) Ik verzend ze in ruil voor een postzegel.

instamonth august 2017 zolea

Mijn grote bananenboom kreeg een baby! Het heeft even geduurd, maar dit stekje is nu klaar om verpot te worden en zelf te groeien. Bananenbomen stekken is niet altijd even eenvoudig, maar ik ben blij dat het met dit kleintje toch gelukt is!

instamonth august 2017 zolea

Ik geef best vaak stekjes van mijn planten weg, maar ik koop ook regelmatig een nieuw exemplaar. Deze Calathea Crocata krijgt mooie oranje bloemen, ben benieuwd!

instamonth august 2017 zolea

Ik word verwend door Dopper! Deze leuke roze fles viel eind augustus in de brievenbus. Ik denk dat er heel veel mensen blij zijn dat de roze Dopper eindelijk terug is, ik zelf ook!

instamonth august 2017 zolea

Aahhh wat een mooie dag was dit! Mijn oudste vriendinnetje trouwde, de zon was aanwezig, iedereen zag er zo mooi en blij uit en het was een prachtig feest. Topdag!

instamonth august 2017 zolea

Nog wat genieten van de nazomer nu het nog kan. Ik kijk helemaal niet uit naar de winter en wil nog veel meer van dit soort dagen!

instamonth august 2017 zolea

Ook mijn DIY poef werd nog eens naar buiten gesleurd. Heerlijk om hier te relaxen.

instamonth august 2017 zolea

Lekker cheesy, maar wel een mooi tekstje vind ik. Ik probeer af en toe een nieuwe quote op ons letterbord te zetten, maar iets leuk en nieuw verzinnen is alleszins niet gemakkelijk. Deze zag ik bij Frauke en nam ik graag over.

En dat was augustus al weer. Nieuwe maand, nieuwe uitdagingen!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth july 2014 zolea

INSTAMONTH JULY 2014

Instamonth September 2014

INSTAMONTH SEPTEMBER 2014

diy creamy coconut scrub

INSTAMONTH JUNE 2018

7 reacties op “INSTAMONTH AUGUST 2017”

  1. Hè, wat maak jij toch altijd inspirerende foto’s , word er gewoon blij van om naar te kijken. Ach, dat bloggen is natuurlijk een creatief proces , ik heb ook wel eens fases dat het minder is, en dan moet je het gewoon niet forceren. Die foto in je badkamer vind ik trouwens ook erg leuk, ik heb dus ook dingen in de badkamer staan, puur voor decoratie;-)
    bychristiana onlangs geplaatst..Laura Ashley geurkaars Lily & SandalwoodMy Profile

  2. Ik vind je kussen met oogjes zo leuk! Ik wil ook leren borduren, maar dan voornamelijk op t-shirts. Lijkt me leuk om basics t-shirts op te vrolijken met een grappig tekstje of figuurtje. Kan je daar niet eens een DIY en/of wat tips over delen? ;-) Oh en ik vind dat je voor je eigen bedrijfje moet gaan, als je daar de (financiële) ruimte voor hebt! Zeker doen!
    Marlous onlangs geplaatst..Uitslag enquête: wie zijn jullie, wat vinden jullie leuk (en wat kan beter)?My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge