web analytics

INSTAMONTH AUGUST 2015

Wow het is al weer 1 september! Ik heb er een hectische maand op zitten en weet nog altijd niet goed hoe ik alles heb klaar gekregen. Vandaag maak ik mijn laatste herexamen en verhuis ik al mijn spullen naar mijn nieuwe kot. Morgen begint mijn fulltime stage! Druk druk druk dus, even flashbacken naar augustus!

instamonth august 2015

instamonth august

Augustus begon best goed met de Lokerse Feesten en chillen bij het zwembad. Ik begon op het gemakje wat te studeren, maar heb vooral veel geblogd en gerelaxd.

Mijn plantjes deden het erg goed met de zomerse temperaturen! Deze paprika kreeg als eerste een rode blos en was bijna klaar om geproefd te worden.

instamonth august

Mijn broer en ik reden samen naar zee om mijn oma te bezoeken. We bezochten er ook het Cartoonfestival!

Meest gedragen broek deze maand: mijn Monkee Genes! Geeft me toch een goed gevoel om te weten dat deze broek helemaal fair trade is.

instamonth august

Ik genoot van talloze barbeques, wijntjes, sangria en hapjes. Die 10 dagen LF zijn voor mij toch altijd feest!

Vijgen konden me wel bekoren de voorbije maand. Het Italian Summer Fig parfum van The Body Shop is hier grote favoriet! Heerlijke geur.

instamonth august

Ik was uitgenodigd voor de opening van de Primark winkel in Gent en ben er ook naartoe geweest. Dat voelde een beetje verkeerd. Stond ik daar in mijn fair trade jeans tussen de overvolle rekken…. De discussie is al zo vaak gevoerd, dus ik wil hem niet opnieuw oprakelen.

Heerlijk! Mijn eerste zelfgekweekte paprika!

instamonth august

Ik test deze producten van The Body Shop nu al meerdere weken, dus binnenkort komt de review online. Ik vind de nieuwe look alleszins geweldig!

Ondertussen moest ik ook werken (het leven is nog altijd niet gratis), maar gelukkig heb ik best een leuke vakantiejob gestrikt. Ik werkte op een kinderopvang waar we lekker schilderden met scheerschuim!

Instamonth August

Ondertussen kreeg ik slecht nieuw. Mr M. (de bomenman) was tegen een boom geknald en hield er enkele gekneusde ribben aan over. Hij moest een nachtje blijven ter observatie maar is ondertussen al weer helemaal oké!

Vroeg starten met werken betekend wel dat je alle mooie zonsopgangen meemaakt. #nofilter natuurlijk.

instamonth august

Een vriendin van me vertrok enkele dagen geleden naar Rwanda op stage en ze hield een erg gezellig afscheidsfeest in haar achtertuin.

Ik paste mijn Media Kit aan en besloot er een blogje over te schrijven. Meer informatie vind je dus hier!

instamonth august

Ik wil mijn blog terug wat ‘spannender’ maken, want alles is nu al zo lang hetzelfde. Ik begon met de foto’s, ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Binnenkort komt er ook een nieuwe layout aan, spannend!

Het grootste pak dat ooit aan mijn deur werd geleverd: een fiets! Nu moest ik die natuurlijk nog in elkaar krijgen… Het heeft even geduurd, maar het is gelukt! #powervrouw (nee?)

instamonth august

Deze review staat al héél erg lang in de planning, maar deze week komt hij nog online! Al benieuwd?

Ook deze nagellak van Boho wordt binnenkort gereviewd. Het kleurtje vind ik alvast geweldig. De verpakking trouwens ook!

instamonth august

Ondertussen ben ik bezig met de voorbereidingen van Ghentmade dit weekend! Ik sta er zondag en verkoop weer allerlei lippenbalsems, zepen, cremekes en zo voort. Er zal ook een nieuw product zijn waar ik erg blij mee ben: gezichtsmaskertjes!

De Lush kerstcollectie is ondertussen gelekt. De producten zouden eigenlijk nog geheim moeten zijn (en het voelt een beetje verkeerd om het te delen), maar ik wou jullie toch graag op de hoogte houden. Wie al benieuwd is kan even op mijn Facebook pagina kijken!

Meer Instagramupdates zien? Volg me dan @Zoe_zolea! Fijne september allemaal!

Gerelateerde Artikelen

instamonth april 2016

INSTAMONTH MAY 2016

Instamonth december 2018

INSTAMONTH JANUARY 2019

instamonth april 2016

INSTAMONTH SUMMER 2016

6 reacties op “INSTAMONTH AUGUST 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge