web analytics

INSTAMONTH AUGUST 2014

August begon met het missen van de warmte uit Thailand en met het jaarlijkse festival in onze stad. Kijk mee naar mijn afgelopen maand in Instagram foto’s!

instamonth august 2014

instamonth august 2014 zolea

Naar jaarlijkse gewoonte is augustus de maand waarin ik alles wil vernieuwen. Ik begon te werken aan een nieuwe layout en deze is nog steeds lang niet af! Ik probeer mezelf te leren coderen, dus het kan even goed nog een jaar duren eer de layout vernieuwd wordt, haha! Wat vind je er van?

Ik gaf een poolparty voor mijn verjaardag. Het was lekker warm, maar de zon speelde verstoppertje. Toch was het een heel erg leuke dag en hebben we veel gezwommen!

instamonth august 2014 zolea

Selfie voor ik naar de Lokerse Feesten vertrok.

Tja, ook de herexamens kwamen er aan. Ik had er drie. Gelukkig is studeren in de zon met mijn vriend niet zo’n straf.

instamonth august 2014 zolea

Woeps, hier zie je wel duidelijk wat mijn favoriete producten van Lush zijn! Dringend eens om een vers gezichtsmasker gaan in ruil voor deze lege potten.

Begin 2014 registreerde ik me als stamceldonor, maar pas in augustus hadden ze echt tijd om ons te registreren (= een beetje bloed afnemen)! Nu ben ik officieel stamceldonor. Je moet pas echt stamcellen doneren wanneer er een match gevonden wordt.

instamonth august 2014 zolea

Dansen onder de maan! Ik vond deze editie van de Lokerse Feesten een beetje saai wat artiesten betreft, maar ik heb toch weer erg fijne bands mogen zien en heb me 10 dagen lang goed geamuseerd :)

Voor ons huis zat een eenzaam zwerfkatje op straat. Het beestje was nog geen maand oud en we besloten hem dan ook tijdelijk op te vangen. Het was zo’n lief ding, ik had hem het liefst zelf gehouden! Jammer genoeg is de vriend van mijn mama allergisch aan katten. Via Facebook vonden we snel een nieuwe poezenmama en papa.

instamonth august 2014 zolea

Enkele van mijn favoriete producten begin augustus. De foundation van BM Beauty heeft mijn routine weer veroverd!

Slecht nieuws, het kleine katje is enkele dagen later overleden. Ik was er echt niet goed van, zo’n lief beestje. Hij had (voor we hem vonden) te lang buiten gezeten in de regen en had blijkbaar een longontsteking. De dierenarts heeft niets meer kunnen doen.

instamonth august 2014 zolea

Nog meer lieve diertjes! Een throwback naar Thailand en mijn favoriete dag van onze reis.

Deze mooie producten van The Body Shop stonden te popelen om gereviewd te worden.

instamonth august zolea

Mini-shoplog van de Action. De lipsticks van Max (& More?) kregen een nieuwe verpakking, maar die is niet echt een verbetering op de vorige. De werking van de lipsticks vind ik wel geweldig! Ik nam twee pakjes (en dus vier lipsticks) mee naar huis voor nog geen twee euro.

instamonth august zolea

De laatste drie weken van augustus werkte ik bij een kinderdagverblijf. Ik stond elke dag voor half 7 op. Het voordeel daarvan is dat je soms prachtige zonsopgangen te zien krijgt!

Eetfestijn = nostalgie en tekenen op tafel. Dit is mijn versie van een zelfportret, haha!

Augustus was een stuk natter en kouder dan ik graag gewild had, maar toch heb ik er een mooie vakantiemaand op zitten. September wordt een beetje spannend (herexamenuitslagen), maar hopelijk een stuk warmer!

Gerelateerde Artikelen

Instamonth June 2015

INSTAMONTH JUNE 2015

Zolea instamonth october geurkaarsen scented candles

INSTAMONTH OCTOBER 2017

13 reacties op “INSTAMONTH AUGUST 2014”

Geef een reactie

CommentLuv badge