web analytics

INSTAMONTH APRIL 2018

Ik geloof dat er nog nooit zo weinig artikelen online kwamen hier als in april 2018. Ik heb het bloggen even op pauze gezet om te genieten van mijn vrije tijd en even afstand te nemen van de hele bloggosphere, maar ik ben weer helemaal klaar om er in te vliegen! Ik hoop dat jullie ook zin hebben in een nieuwe dosis inspiratie en reviews? Eerst blik ik nog even terug op april.

Instamonth april 2018 zolea

April begon erg goed voor mij, ik had namelijk 2 weken vakantie! Het weer was wat minder geweldig, maar ik heb mijn tijd goed geïnvesteerd met schoonmaken, mijn sociaal leven onderhouden en een aantal projecten uitwerken.

Instamonth april 2018 zolea

Na een winterstop voor persevents besloot ik weer wat vaker mijn hoofd te laten zien! Ik begon bij een event voor Kruidvat waar ze hun nieuwe producten toonden. Niet mijn meest flatterende foto, maar als er bloemenschommel hangt, kan je natuurlijk niet géén foto maken!

Instamonth april 2018 zolea

Mijn vriend nam ook enkele dagen verlof op en zo besloten we er even tussenuit te gaan. Kopenhagen was the place to be! We kwamen op donderdag al heel erg vroeg toe en dus konden we de massa toeristen bij dit bekende beeld vermijden.

Instamonth april 2018 zolea

Een citytrip is niet compleet zonder een bezoek aan hun botanische tuin. Die van Kopenhagen is heel erg de moeite! Hun kassen zijn erg oud maar ook heel erg mooi. Ik denk dat het hier nu nog een stuk mooier is, aangezien de dagen weer wat langer zijn en alles goed groeit.

Instamonth april 2018 zolea

De welbekende gekleurde huisjes in Nyhavn trokken heel wat publiek. Gelukkig kwam de zon er wat door, want erg warm was het nog niet!

Instamonth april 2018 zolea

Ik heb heel erg genoten van onze paar dagen weg samen. Ik probeer bewuste keuzes te maken en het milieu zo veel mogelijk te sparen, maar reizen is wel onze grootste impact. 1 of 2 keer per jaar zit ik toch op een vliegtuig.

v

De vegan lijn van Kruidvat ben ik nu al een tijdje aan het uittesten, dus binnenkort kan je daar een review van verwachten. Fijn dat steeds meer reguliere merken hier ook aandacht voor hebben!

Instamonth april 2018 zolea

De Paasvakantie was veel te snel voorbij, maar gelukkig kwam de zon er halverwege april toch door! Onze tuin kwam meteen tot leven. Ik wil nooit meer ergens wonen zonder tuin(tje)!

Instamonth april 2018 zolea

Ook de magnolia’s begonnen overal te boeien! Zoooo mooi! Die ene week in het jaar dat de prachtige grote bloemen zich laten zien, daar moet je ten volle van genieten.

Instamonth april 2018 zolea

Instamonth april 2018 zolea

Ook onze kerselaar stond plots in bloei! Als al deze bloesems kersen worden (en we de vogels er even af kunnen houden) hebben we deze zomer heerlijk veel verse kersen.

Instamonth april 2018 zolea

Een aantal planten hier in huis hebben best afgezien van de winter. De bananenboom bijvoorbeeld. Gelukkig leeft hij nu weer helemaal op en maakt hij het ene nieuwe blad na het andere.

Instamonth april 2018 zolea

Met het mooie weer heb ik meteen ook meer energie. Er kwam dus uiteindelijk toch weer een blogpostje uit mijn vingers!

Instamonth april 2018 zolea

Ik kreeg eind april super leuk nieuws in verband met een geheim project. Beetje stom dat ik nog niet kan vertellen waar het om gaat, maar ik ben heel erg blij! We vierden het nieuws met homemade vegetarische burgers. Njam!

Instamonth april 2018 zolea

En de volgende dag genoot ik van de zon en maakte ik een enkelbandje. Lekker zomers! Helaas was dat meteen ook de laatste zonnige dag van april, haha.

Instamonth april 2018 zolea

Ik ben dol op de potjes en kommetjes die ik maakte tijdens het pottendraaien. Helaas hebben ze niet allemaal een bestemming, dus heb ik er een aantal opzij staan als cadeautje. Leuk he?

Instamonth april 2018 zolea

Heb je je al eens afgevraagd wie jouw kleren maakte? Wij wel! Deze foto werd gemaakt tijdens de fotoshoot voor Just Hazel in maart. Op hun website kan je me spotten in de foto’s!

Instamonth april 2018 zolea

Ik ontving een Green Book van Green Story en ben er meteen mee aan de slag gegaan! Heel erg handig voor to do lijstjes en je kan de pagina’s gewoon uitwissen en opnieuw gebruiken. Als dat niet geweldig is tegen papierverspilling! Mijn vriend heeft ondertussen mijn exemplaar ingepikt om uit te proberen. Hij is ook overtuigt en koopt binnenkort zijn eigen schrift!

Instamonth april 2018 zolea

Ik vind het super leuk om van bestaande planten stekjes te nemen. Deze krulwilgentakken krijgen wortels en de eerste blaadjes! Binnenkort een mega boom in onze tuin, haha!

Fijne eerste dag van mei allemaal! Ik hoop dat jullie me nog niet vergeten zijn na zo veel stilte hier! ;)

Gerelateerde Artikelen

Instamonth march 2014

INSTAMONTH MARCH 2014

instamonth february

INSTAMONTH MARCH 2016

7 reacties op “INSTAMONTH APRIL 2018”

Geef een reactie

CommentLuv badge