web analytics

INSTAMONTH APRIL 2017

Nu de verhuis achter de rug is, is de rust een beetje weergekeerd hier. We hebben nog een hele hoop uit te pakken, maar daar maken we ons even geen zorgen om. April was een spannende maand, waarin ik startte op mijn nieuwe job, stagelessen gaf en al mijn spullen verzamelde voor the big move. Een kleine terugblik!

ghentmade

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Begin april had ik even Paasvakantie. Het ideale moment om me te focussen op mijn geurkaarsen. Ik heb nog een voorraadje staan en in de herfst hoop ik weer met nieuwe geuren op de proppen te komen.

instamonth april

Een kiekje van mijn papa’s huis. Hij heeft de oude schuur omgetoverd tot een loft en het is super leuk geworden!

instamonth april

instamonth april

Tja, wat kan ik zeggen? Ik hou gewoon best van planten! De bananenboom kocht ik voor 10 euro bij Ikea en hij heeft ondertussen al 2 nieuwe blaadjes! Zo leuk om planten te zien groeien.

instamonth april

In de Action kocht ik deze leuke badmat voor onze nieuwe thuis. Dit is zo’n typische instagramfoto, haha!

instamonth april

Wist je dat er een hele hoop DIY’s op deze blog staan? Ondertussen al wel 100! Deze DIY Lush dupe van Angels on Bare Skin wordt vaak gepind op Pinterest en is super eenvoudig om zelf te maken.

instamonth april

In april hebben we ook een aantal erg mooie dagen gehad! Ik heb heel erg van de zon en de lente genoten. Gelukkig maar, want het lijkt wel herfst nu :(

instamonth april

Bij Flying Tiger kocht ik super mooie schriften met een kaft van stof. Daar ga ik vanaf nu herinneringen en foto’s in bewaren. Ik heb een hele hoop fotoboeken van toen ik klein was, maar de laatste 15 jaar zijn de meeste foto’s digitaal. Het lijkt me leuk om terug te gaan naar de analoge foto’s en de digitale te laten printen om zo te bewaren.

instamonth april

instamonth april

Er kwamen ook weer een aantal leuke (al zeg ik het zelf) blogposts online de voorbije maand. Zag je mijn gastartikel op Last Days Of Spring al over productfotografie?

instamonth april

Deze vlinders hingen vroeger in de bureau van mijn papa en aangezien hij kleiner gaat wonen, werd ik ingeschakeld om een aantal spullen te verkopen. Deze hebben inmiddels een nieuwe thuis gevonden!

instamonth april

Deze String Chair was een project dat al meer dan een half jaar op mijn lijstje stond en ik maakte er eindelijk tijd voor. Ik ben er uren aan bezig geweest omdat ik steeds foutjes maakte of het resultaat niet leuk genoeg vond, maar hij is toch klaar geraakt!

instamonth april

Ik hou zo van magnolia’s in de lente! Deze grote bloemen duiken plots overal op en het ziet er zo vrolijk uit! Ondertussen zijn de meeste helemaal uitgebloeid, jammer.

instamonth april

Ik kocht dit prachtige boek bij Morres. Nu zit hij ergens in een verhuisdoos, maar binnenkort krijgt hij een mooi plaatsje in ons huis.

instamonth april

Nu we weer een bad hebben, ga ik weer aan de slag om zelf badzout te maken. Heerlijk ontspannend!

instamonth april

Op 23 april was het tijd voor Ghentmade, het leukste handgemaakte marktje in Gent! Helaas bleef de grote stormloop aan mensen uit, maar ik vond het toch een fijne dag!

instamonth april

Hoe mooi zijn deze bloemen in het tuincentrum? Ik denk dat het een soort Anemone is, maar ben niet 100% zeker. Iemand die er meer van kent?

instamonth april

Hoe dichter het einde van april in zicht kwam, hoe dichter ook de verhuis! Ondertussen wonen we in dit leuke huisje in Gent!

instamonth april

instamonth april

Met nog wat meer plantjes, sloot ik april af. Een hectische, maar leuke maand! Hopelijk wordt het in mei nog een stukje warmer, want die regen, daar kan ik niks mee.

PS: we hebben nog tot halfweg mei geen internet in ons huisje, dus bloggen is een beetje moeilijk. Ik hoop dat ik hier toch af en toe wat van me kan laten horen!

Hoe gaat het met jullie?

7 reacties op “INSTAMONTH APRIL 2017”

  1. Wat een heerlijke maand! Gefeliciteerd met je huis! Ik ben laatst verhuisd en dat was zoveel werk! Maar qua inrichten kan je je weer helemaal uitleven en dat is zo fijn.

Geef een reactie

CommentLuv badge