web analytics

INSTAMONTH APRIL 2016

Woeps! Plots werd het mei en vergat ik zelfs even te bloggen! Dat is me nog nooit overkomen… Ik heb het zo druk met mijn thesis, examens, taken en allerlei deadlines tegelijk dat het bloggen er even bij inschiet. Hopelijk vergeven jullie het mij!

instamonth april 2016

April instamonth 2014

April begon goed met lekker aperitieven en binnen picknicken omdat het buiten regende. Laat eten nu net een van mijn favoriete bezigheden zijn!

instamonth april 2016

Ik testte de nieuwe Facial Oil van HEMA en was best tevreden met het resultaat. Het flesje ziet er ook zo leuk uit!

En ik werkte ook mijn eerste echte Etsy bestelling af. Ik vind het zo leuk om te doen en erg tof dat het merendeel buitenlandse bestellingen is ^^

instamonth april 2016

Ik had plots een ingeving voor een DIY dus ging ik aan de slag. Het resultaat en de hele omschrijving kan je hier teruglezen.

instamonth april 2016

Halfweg april trokken ik met vriendinnen een vrijgezellenweekend naar de zee. Een van mijn goede vriendinnen trouwt binnen twee weken! Super leuk en spannend!

instamonth april 2016

Zo geweldig om dit zicht te zien. Ik hou van de zee! Je voelt je dan zo’n pietluttig klein mensje.

Ik probeerde ook eens iets anders uit als gehaakt topje maar ben nog niet helemaal tevreden met het resultaat.

instamonth april 2016

Eindelijk werd het dan ook eens wat mooier weer. Uiteraard trok ik meteen een gehaakt topje aan en ging ik van de zon genieten.

instamonth april 2016

Op maandag woonde ik een workshop ‘Kokedama-maken’ bij in het STAM-café in Gent. Het café was helemaal omgetoverd in een jungle voor de Floraliën. Heel erg leuk om te zien en de workshop zelf was ook erg de moeite. Mijn kokedama hangt inmiddels lekker blij te wezen op mijn kot.

instamonth april 2016

Sinds april doe ik de was met natuurlijke wasschillen van Seepje en reinig ik mijn gezicht met een zelfgemaakte make-up remover. Ik waande me heel even professor!

Vandaag is trouwens de laatste dag dat je kunt deelnemen aan de winactie voor dit DIY pakket! Kijk even op mijn facebook-pagina voor meer informatie.

instamonth april 2016

Nog wat meer haakwerk… Het is zo verslavend!

Ik maakte ook voor het eerst kennis met het minerale make-up merk Jane Iredale. De review staat al online!

instamonth april 2016

Eind april zakte ik af naar Antwerpen voor de persdagen. Mijn favoriete ontdekking was het nieuwe merk SELF, een Belgisch label met écht natuurlijke producten. Ik ben erg benieuwd! Het was ook heel leuk om met de oprichtster te praten omdat we erg veel gemeen hebben. Ik droom er ook van om ooit mijn eigen merkje te hebben…

instamonth april 2016

Nog meer fotos van de persdagen! Dit hoekje bij Global Image vond ik geweldig. Zo’n moskader aan de muur is toch geniaal? Wie weet probeer ik het binnenkort eens te DIY’en!

En het motto van Woden Character zou ook het mijne kunnen zijn.

Hoewel ik het erg druk heb, zal ik proberen weer wat meer te bloggen. Ik vind het jammer dat het nu af en toe niet lukt! Maar duim je ook nog even mee dat ik mijn thesisdeadline haal? Fijne meimaand gewenst!

Gerelateerde Artikelen

diy mid century concrete plant stand wood planter papier mache

INSTAMONTH MAY 2018

Instamonth januari 2015

INSTAMONTH JANUARI 2015

Instamonth september 2013

INSTAMONTH SEPTEMBER 2013

5 reacties op “INSTAMONTH APRIL 2016”

Geef een reactie

CommentLuv badge