web analytics

INSTAMONTH APRIL 2015

Oh wacht, is het echt al mei? 2015 is tot hier toe echt voorbij gevlogen! Eind mei heb ik weer examens dus deze periode zit propvol deadlines, studeerdagen en hopelijk heel erg veel zon! Als afsluiting blik ik even terug op mijn voorbije aprilmaand.

instamonth april 2015

instamonth april 2015

Maart begon een beetje druilerig, dus om mijn lentegevoel te behouden deed ik een aantal vrolijke aankoopjes. De kaarsenhouders zijn uit de nieuwe H&M Home in Gent en binnenkort komt er een leuke DIY mee online!

Mijn AH Moestuintjes doen het goed! Binnenkort post ik nog eens een foto. Je zou bijna niet geloven dat ze nu al zo groot zijn #proudplantmomma

instamonth april 2015

Door het koude weer mis ik Thailand nog meer! De dag tussen de olifanten in Chiang Mai was sowieso mijn lievelingsdag.

En toen was het plots paasvakantie! Ik werkte een weekje in de kinderopvang. Ook studenten hebben geld nodig! Gelukkig is het erg leuk werk.

instamonth april 2015

De tweede week van de paasvakantie was de zon plots stralend terug! Daar gingen mijn studieplannen…

Dus ging ik maar DIY’en. De DIY voor de geometrische kleien kaarsenhouders hebben jullie inmiddels al voorbij zien komen.

instamonth april 2015

Aaah ik hou van de zon! Ondertussen mochten mijn tomatenplantjes samen met mij buiten spelen (ik las, zij dansten in de wind, het was erg gezellig).

De Fuji Green Tea lijn van The Body Shop is erg verrassend en lekker! De Eau de Cologne draag ik niet, maar de body butter en het badzout vind ik geweldig!

instamonth april 2015

Toch ook een beetje leren in de zon. Als het mooi weer wordt, trek ik meteen mijn espadrilles uit de kast! Tip: deze zijn +- 5 euro en te koop bij Inno!

instamonth april 2015

Ugh, Statistiek… Hoe ik ooit voor dit vak moet slagen is me een raadsel, net zoals bijna de gehele cursus. Help?

Wat ik wel goed kan is DIY’en! Ik bestelde deze onderzetters en maakte ze helemaal mijn ding.

instamonth april 2015

Haha ik hou van die ‘legs or sausages’ foto’s! Lekker chillen in het park.

En eentje drinken in mijn stamcafé! Straks begint de opsluiting die ‘blok’ heet weer, dus ik geniet er nu dubbel en dik van.

instamonth april 2015

Op kot heb ik geen bad, dus wanneer ik bij mijn ouders ben, maak ik graag gebruik van het bad daar. Met Lush natuurlijk!

Lente = homemade lemonade. Heerlijk met citroen, limoen en munt!

instamonth april 2015

De maand is bijna om en de temperaturen waren net goed om (met een vest) in jumpsuit buiten te komen. Yay! Dat mag gevierd worden met een heerlijke geitenkaas-zongedroogde tomaat-pesto-hamburger.

instamonth april 2015

Op de laatste dag van april reden An-Sofie en ik rond door Antwerpen, van persbureau naar persbureau. We bekeken de nieuwe collecties, snoepten heerlijke vegan taartjes en zijn heel dankbaar voor de leuke goodies. Merci PR-ladies!

Ik wens je een hele fijne meimaand toe!

Gerelateerde Artikelen

diy sheet mask

INSTAMONTH MARCH 2017

DIY Upcycled gin bottle monkey47

INSTAMONTH FEBRUARI 2017

14580530791919005446

INSTAMONTH MAY 2017

12 reacties op “INSTAMONTH APRIL 2015”

    1. Citroenen en limoenen (+-5) snijden en even platstampen, bruiswater, (riet)suiker en munt toevoegen en smullen maar! :) Gember is er ook erg lekker in!

  1. Ziet er een toffe maand uit!
    Statistiek, goh. Dat is echt iets dat je stapje voor stapje moet proberen te begrijpen. Misschien vind je op Youtube wel wat uitleg, ik weet dat er filmpjes bestaan die wiskundige dingen uitleggen, al kan ik je helaas geen specifiek kanaal aanraden.
    Veel succes met je examens!

  2. Leuke diary weer om te zien. Die foto met jou en die olifant is zo gaaf, daar kan ik alleen maar over dromen, want ik ben namelijk niet zo een persoon die houdt van reizen! New York is voor mij ver zat haha! Wat leuk dat je zoveel persevents hebt gehad in Antwerpen. Antwerpen lijkt mij echt een geweldige stad, ben daar nog nooit geweest.
    Manon onlangs geplaatst..NEEM EEN KIJKJE IN MIJN LEVEN…#4[APRIL]My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge