web analytics

INSPIRATION: SPRING HOMES

Het is zoals Charles Dickens ooit schreef: “It was one of those March days when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade.” Buiten ijzig koud, maar in de zon is het echt goed te verduren. Vandaag een beetje inspiratie voor een lenteklaar huis!

/

/

/

Dit is de perfecte periode voor hyacinten. Ze geven je huis een frisse uitstraling en ruiken ook nog eens heerlijk. Stop ze eens in een leuk blik, oud theekopje of een andere speciale ‘vaas’ voor extra kleur.

/

Wit geeft je huis ook altijd een frisse uitstraling. Hier in combinatie met kleurrijke dekentjes en leuke kussens.

/

/

Vrolijke kussens fleuren je hele interieur op. Deze schattige vogelkussens kan je heel makkelijk zelf maken met vilt, naald, draad en veel geduld.

/

Nog een leuke DIY: takken als kapstok! Heel gemakkelijk zelf te maken en geeft een speels, natuurlijk effect.

/

Je hoeft niet altijd voor een accentmuur te gaan, doe eens zot en ga voor een felgekleurd plafond! Hou er wel rekening mee dat de kleur je ruimte donkerder kan maken.

/

Dip Dye is nog steeds hip. Je gordijnen geef je gemakkelijk een hint of color door ze met de onderkant in een emmer met textielverf te hangen. De verf kruipt langs de stof omhoog waardoor je een mooi ombre effect krijgt. De kleurrijke stoel kan je natuurlijk ook makkelijk zelf doen!

/

Verander jij je inrichting ook altijd een beetje bij de start van een nieuw seizoen?

/

Gerelateerde Artikelen

10 reacties op “INSPIRATION: SPRING HOMES”

Geef een reactie

CommentLuv badge