web analytics

INSPIRATION: LAUNDRYROOM

De was doen is nu niet het leukste klusje op aarde, maar het moet wel gebeuren. Een leuke waskamer maakt het allemaal iets leuker. Meestal heb je geen al te grote ruimte om een waskamer in te richten. Toch kan je met weinig plaats ook iets leuks maken. Bekijk onderstaande foto’s eens voor wat inspiratie.

inspiratie waskamer

inspiratie waskamer

inspiratie waskamer

inspiratie waskamer

Heb jij thuis een waskamer? Hoe richt jij zo iets in?

Gerelateerde Artikelen

Afbeelding9_zps26d5dc66

INSPIRATION: CHRISTMAS

12 reacties op “INSPIRATION: LAUNDRYROOM”

  1. Bij ons staat de wasmachine in de berging. We zijn pas verhuisd en hebben nog altijd geen wasmanden… onze vieze was ligt nu tijdelijk te stinken in een inbouwkast. Daar moeten we snel een oplossing voor vinden, deze plaatjes zijn momenteel dus extra inspirerend!
    Selma onlangs geplaatst..Hoofddoeken, echt Hema!My Profile

  2. Wauw, nooit erover nagedacht hoe mooi je zoiets kan maken. Deze waskamers zien er allemaal zo fris en schoon uit. Opvallend trouwens die wasmachines en droogtrommels die hetzelfde uitzien, dat staat wel heel stylish! Dat wordt mijn eerste doel, als één kapot gaat, wil ik iets wat veel op de ander lijkt :)
    Maud onlangs geplaatst..EOTD: Miss Pinky BrowsMy Profile

  3. In denk dat in de gemiddelde Nederlandse woning je zelden een echte waskamer zult vinden, de meeste mensen hebben de kamers gewoon nodig als slaapkamer dus leuk in grote, met name, Amerikaanse huizen maar niet erg realistisch in een gemiddeld Nederlands poppenhuisje.

    1. Daar heb je zeker gelijk in, vandaar dat er ook foto’s bij zitten waar de wasmachine en droogkast op elkaar staan in een soort kast. Dat is wel een makkelijke oplossing als je weinig plek hebt. Zo iets kan je ook gewoon in de garage installeren!

Geef een reactie

CommentLuv badge