web analytics

INSPIRATION: FALL DIY’S

Terwijl ik dit typ, zit ik in bed en schijnt er een mooi herfstzonnetje binnen, heerlijk! We hebben echt geluk met prachtig herfstweer, dus geniet er van. Vandaag enkele leuke Do It Yourself herfstideeën!

DIY fall

Alle afbeeldingen zijn klikbaar voor de bron

Leuk als decoratie: beschilder eens een pompoen met glitters! Wanneer je dan bovenaan een gat uitsnijdt, kan je je pompoen prima als theelichthouder gebruiken. Leuk!

 

Een beetje in het thema van Halloween en Trick Or Treat: marshmellows op een stokje, omhuld door oranje gekleurde chocolade! Met gewone gesmolten chocolade kan je ze ook nog leuke pompoengezichtjes geven.

 

Wanneer je op de foto klikt, kom je terecht op een recept voor een vegan pompoen cheesecake! Wie komt me een stukje brengen?

Een super leuke en mooie slinger met vilten balletjes. Je kan de letters natuurlijk altijd veranderen. Ook leuk voor een verjaardag of om je kamer mee op te vrolijken!

 

Een eenvoudige DIY met veel resultaat: door rieten manden te schilderen, geef je ze een authentiek ‘ethic’ gevoel mee. Nu nog zulke mooie manden vinden …

 

Geen mandjes te vinden? Probeer dan eens om er zelf eentje te maken! Het ziet er erg gemakkelijk uit en het resultaat is super leuk!

 

Nog zo’n eenvoudige DIY met een leuk resultaat: een kom gemaakt uit herfstbladeren en behangerslijm. Heel leuk om je sleutels in te gooien als je thuis komt!

 

Zien deze mini schaaltjes uit klei er niet fragiel en lief uit? Heel makkelijk om te maken en mooi als tafeldecoratie of om je lievelingsjuwelen op te bewaren.

 

Als laatste kon een ‘beauty DIY’ natuurlijk niet ontbreken. Deze suikerscrub blokjes zijn zo gefixt en helpen je om dat winterhuidje te doen verdwijnen. Ik ga deze binnenkort zelf eens proberen maken! Het resultaat zie je hier snel terug.

 

Krijg jij ook altijd zo’n zin om te knutselen als het buiten kouder wordt?

 

 

Gerelateerde Artikelen

dagen zonder vlees

40 DAGEN ZONDER VLEES

Cranberry-Bliss-Bars

INSPIRATION: HEALTHY SNACKS

14 reacties op “INSPIRATION: FALL DIY’S”

  1. Leuke DIY ideeen! De schaal heb ik ergens een keer eerder gezien, volgens mij heeft mijn moeder deze jaren geleden ook een keer gemaakt. Ik heb in mijn huis een tak bespoten met zwart en zilver en opgehangen, hier heb ik wat leuke dingetjes aan gehangen. Mijn huis is net te klein voor veel decoratie anders had ik zeker veel gemaakt :)

Geef een reactie

CommentLuv badge