web analytics

INSPIRATION: CLEAN BEDROOMS

Wanneer het om interieurvormgeving gaat, hou ik van zo wit, witter, witst. Wit wil niet gelijk ‘ongezellig’ zeggen! Een witte kamer zorgt voor ruimte en rust, en dat is toch net wat je wil in een slaapkamer? Ik zocht enkele leuke foto’s bijeen van mooie witte slaapkamers.

/

/

/

Een witte vloer, witte muren en een wit bed, dat kan al snel wat ‘wit’ worden. Maar met een aantal goed gevulde witte planken, ziet je kamer er lekker gezellig uit.

/

Vooral bij kleine ruimtes vormt wit vaak een oplossing. Het lijkt iets ruimer en frisser. Hier bestaat de slaapkammer enkel uit een dubbel bed, maar toch krijg je hier geen claustrofobisch gevoel.

/

Een witte slaapkamer hoeft niet te betekenen dat alles wit moet zijn. Een groene plant of een leuke zetel zorgen voor wat evenwicht.

/

Wit en zwart gecombineerd zorgen vaak voor een moderne, strakke look. Hier zorgt het in combinatie met de planken vloer toch voor een warm gevoel.

/

De grote witte deuren en wit geverfde vloer geven echt een luxe gevoel. Dan merk je toch niet dat het bed niet is opgemaakt?

/

Wit is niet alleen voor volwassen slaapkamers. Ook voor kleine kinderen biedt wit rust. En dat speelgoed is al vaak gekleurd genoeg.

/

Hou jij ook zo van wit in je interieur of ga je liever voor kleur?

/

(Bronnen voor de afbeeldingen zijn te vinden op mijn Pinterest, in het board ‘Dream Home’)

Gerelateerde Artikelen

ecoproof jackets duurzaam jas mode

10 ECOPROOF FALL JACKETS

18 reacties op “INSPIRATION: CLEAN BEDROOMS”

Geef een reactie

CommentLuv badge