web analytics

INSPIRATION: 2013 CALENDARS

HELP: om zolea.be te kunnen blijven verbeteren heb ik jouw hulp nodig! Heb je 5 minuutjes tijd? Dan zou het me erg helpen moest je deze enquête willen invullen. Je krijgt er erg veel liefde voor terug!

/

2013 is al weer bijna een week bezig. Heb jij al een mooie kalender? Hier vind je enkele leuke kalenders die je helemaal gratis kan uitprinten en ophangen.

/

/

Helaas doet WordPress een beetje raar en wouden de linkjes echt NIET werken. Ik het de link volluit onder elke kalender gezet. Sorry voor de onhandigheid!

/

/

1. Seasons 2013 calender:

 

free printable 2013 calender

 

Deze kalender geeft een mooi overzicht van 2013. Geen ruimte om iets op te schrijven, maar handig om op je bureau te hebben en speciale data aan te duiden. Of misschien doorstreep je liever de voorbije dagen om sneller naar een bepaalde datum te komen?

http://www.lovevsdesign.com/printables/all/seasons-2013-calendar

/

2. 2013 On The Wall:

 

free printable calender 2012

 

Deze kalender is helemaal zelf geschilderd door de bloggers achter musla.fi. Je vindt er een prachtige retro tekening per maand. Jammer genoeg heb  je ook hiet niet zo veel ruimte om zelf notities te maken. Maar die tekeningen! Die maken alles goed.

2013 ON THE WALL

/

3. Owl Lover 2013 Calender:

 

free printable 2013 calender

 

Bij deze kalender kan je zelf je uilige prentje kiezen per maand. Er zitten echt prachtige tekeningen tussen, perfect voor elke uilenliefhebber.

 

http://www.myowlbarn.com/p/owl-lover-2013-calendar.html

 

/

4. Week At A Glance:

 

free printable week planner

 

Geen speciale kalender voor 2013, maar een handige weekplanner zodat je nooit meer een afspraak vergeet. Tip: plaats deze kalender in een kader met glas of plastic voor, nu kan je hem elke week invullen met een whiteboard pen! Veel handiger dan hem elke week opnieuw af te printen, toch?

http://www.ohthelovelythings.com/2012/04/free-printable-week-at-glance-planner.html

/

5. Birthday Calender:

free printable birthday calender

 

Een superschattige verjaardagskalender die je elk jaar opnieuw kan gebruiken. Even afrpinten en de namen van je liefste vrienden en familieleden op aanduiden. Zo vergeet je nooit meer een verjaardag!

http://www.theprettyblog.com/2011/07/birthday-calender-free-printables/

/

6. 2013 Wall Calendar:

 

 

Deze mooie kalender is helaas niet gratis. Maar op Etsy kan je duidelijk elke maand bekijken. Misschien kan je proberen om hem na te maken?

http://www.etsy.com/listing/111196630/2013-wall-calendar?utm_campaign=Share&utm_medium=PageTools&utm_source=Pinterest

/

7. Free Printable 2013 Calendar:

 

free printable calender 2013

 

Een schattige maandkalender met kleurrijke huisjes. Deze kalender is gemaakt voor de weeskinderen in Ethiopië, maar gratis te downloaden. De gedachte er achter is dat je de kinderen kan steunen door te bidden. Of dat deze kinderen ook echt helpt, valt te betwijfelen, maar de kalender is wel erg mooi.

Hope and a Home: Free Printable 2013 Calendar

/

8. 2013 Calendar:

 

2013 calendar free printable

 

Hippe aztec jaaroverzicht kalender die aan elke muur of koelkast mooi hangt. Lekker vrolijk!

http://www.lovevsdesign.com/printables/free/2013-calendar

/

/

/

9. Whimsical Mini Calendar 2013:

free printable calendar

 

Deze kalender krijg je enkel wanneer je erover Tweet of hem shared op Facebook. Maar hij is wel erg leuk! En zo lastig is dat tweeten/facebooken nu ook weer niet he?

http://www.theinknest.com/whimsical-mini-calendar-freebie/

/

Heb jij al een kalender voor 2013? Of kies je een van deze voorbeelden?

/

/

/

/

Gerelateerde Artikelen

9f9b5968

INSPIRATION: LAUNDRYROOM

16 reacties op “INSPIRATION: 2013 CALENDARS”

  1. Oeh, hier zitten echt hele leuke kalenders tussen! Thanks voor de tips. De hipster kalender met de driehoekjes is leuk, die wil ik wel op mijn koelkast. Ik kan haast niet kiezen, ze zijn allemaal zo schattig en mooi gemaakt.
    Iris onlangs geplaatst..Love them blogsMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge