web analytics

IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE …

Als je op reis gaat, is het altijd moeilijk om precies te beslissen wat je allemaal mee neemt. Voor onze roadtrip is de ruimte natuurlijk beperkt en omdat we niet vaak langer dan een nacht op dezelfde plek zijn, is het wel zo handig om multifunctionele spullen mee te nemen. Wat beauty betreft heb ik een mooie selectie gemaakt van mijn musthaves voor op reis!

ik ga op reis en ik neem mee

Shampoobar

review Lush Honey I Washed my Hair solid shampoo bar

Vaste producten zijn sowieso handig. Ze kunnen niet uitlopen in je valies en zijn ook een stuk compacter. Een shampoobar neem ik altijd mee wanneer ik op reis ga en dit jaar is het Honey I Washed My Hair van Lush geworden. Het handige is dat het niet enkel een shampoo is, maar je dit schijfje ook kunt gebruiken om je kledij te wassen of om de afwas mee te doen!

Zonnebescherming

review lush the sunblock honey i washed my hair shampoo bar solid

Uiteraard kan je niet op reis gaan zonder een goede bescherming tegen de zon. Dit jaar neem ik The Sunblock van Lush mee, een vast zonneproduct voor onder de douche met SPF 30! Ook neem ik SPF 50 voor het gezicht mee van Dermalogica en SPF 30 om me gedurende de dag in te smeren van Lovea.

Micellair water

Can’t live without! Ook op reis vind ik het belangrijk om mijn huid goed te reinigen. Een micellair water is ideaal. Lekker verfrissend en handig. Net zoals vorig jaar, neem ik dit jaar weer een kleine verpakking van Cattier-Paris mee.

review Lush The Sunblock solid spf

Mini’s

Wat dag- en nachtcrème betreft, daar neem ik liever mini’s van mee. Ik koos voor een lichte dagcrème van Cattier-Paris en de Tea Tree BB Cream van The Body Shop. Als nachtcrème, bodylotion én aftersun heb ik Dream Cream van Lush, overgepompt in een travelflacon.

Zoals je ziet hou ik heel erg van multifunctionele producten en light packing! Ik heb ook nog een mascara en eyeliner mee en uiteraard ook tandpasta en deodorant. Vergeet niet: wat je niet mee hebt, kan je altijd ter plekke nog kopen!

Gerelateerde Artikelen

march favorites 2015 maart

MARCH FAVORITES 2015

travel diary rwanda

TRAVEL DIARY RWANDA

7 reacties op “IK GA OP REIS EN IK NEEM MEE …”

Geef een reactie

CommentLuv badge