web analytics

HOE GAAT HET NU MET OUDE DIYS?

Geïnspireerd door Shifra leek het me leuk om ook eens na te gaan welke DIY-projecten ik nog steeds gebruik, wat ik telkens opnieuw maak en welke oude DIY’s tot mijn favorieten behoren! Ik spitte de DIY-pagina’s uit en kwam tot volgende selectie.

diy-hanging-chair-hammock-hangstoel

DIY Hammock Chair

diy hanging chair hammock hangstoel_18 copy

Sowieso is dit mijn lievelingsDIY! Vanwege de winter heb ik er nog niet zo veel van kunnen genieten, maar ik wacht ongeduldig op betere temperaturen en wat zon. Lezen was nog nooit zo leuk als in deze hangstoel!

DIY Lush Dupe Dark Angels

DIY lush dark angels dupe

Lush dupes maken vind ik nog steeds heel erg leuk. De producten zijn best duur, maar je kan ze vaak erg eenvoudig thuis maken. Dark Angels is nog steeds favoriet en maak ik af en toe opnieuw.

DIY Sunburst Mirror

2016-11-15-15-38-45

Deze DIY retro sunburst spiegel is zo veel beter uitgedraaid dan ik had durven hopen. Hij hangt nu in de logeerkamer, maar van zodra ik verhuis (ooit, ooit) krijgt hij een veel mooier plekje.

DIY Vegan Lipbalm

diy vegan lip balm

Ook deze lippenbalsem maak ik elke paar maanden opnieuw, omdat ze zo fijn zijn. Ik heb ondertussen een aantal vaste klanten die me vragen wanneer ik er nog eens een paar op voorraad heb. Top!

DIY Scratch Map

diy scratch map

Deze DIY bedacht ik terwijl ik half lag te slapen. Ik zag die dag namelijk een DIY op Pinterest voorbij komen om zelf krasloten te maken. Plots kreeg ik de ingeving dat je zo ook erg eenvoudig een kraskaart kon maken! De dag nadien heb ik deze hele DIY in elkaar gestoken en ik vind hem nog steeds super!

zolea-geurkaarsen-proces-eco-kaars-candle-soy

Naast deze heerlijke DIY’s, maak ik uiteraard ook nog steeds mijn geurkaarsen en wax melts! Met de code woohoo20 krijg je tot 31 januari 20% korting op de producten in mijn webshopje. Op = op, want er komen binnenkort een aantal nieuwe geuren aan!

Gerelateerde Artikelen

DIY lush dupe aqua marina_4

DIY: LUSH DUPE, AQUA MARINA

homemadecleaner1_550

DIY: NATURAL CLEANING

6 reacties op “HOE GAAT HET NU MET OUDE DIYS?”

  1. Hihi juist voor je ging gaan slapen die ene DIY bedacht? 😂 Ik krijg ook altijd als ik savonds in m’n bed lig de beste ideeën 😉.. Maar dan lig ik zo te fantaseren en vergeet ik te slapen 😁 hihi

Geef een reactie

CommentLuv badge