web analytics

GIVEAWAY OLEA

Hoera! Na het artikel op Girlscene heb ik het magische getal van 100 volgers overschreden op Bloglovin’! Duidelijk tijd voor een giveaway. Ik stel een pakketje samen met enkele zelfgemaakte en natuurlijke productjes.
 
Wat je kan verwachten:
 • Een lippenbalsem in Sweet Mint
 • Een zoutzeep met Jasmijngeur
 • Een scrubzeepje in de geur ‘Raspberry Vanilla’
 • Een shampoobar in de geur Nag Champa (wierrook)
 • Een klein potje (50 ml) wihipped shea butter in de geur Ginger
Wil je kans maken op dit pakketje?
Volg me dan op Bloglovin’ en stuur een mailtje met een printscreen (waarop te zien is dat je me volgt) naar olea@live.be !
 
De winnaar wordt op 1 augustus bekend gemaakt, dan ben ik namelijk terug van kamp. Je kan dus tot 31 juli meedoen! De winnaar wordt at random gekozen, het is dus niet omdat je een nieuwe volger bent, dat je minder kans maakt om te winnen.

Veel succes!

Gerelateerde Artikelen

diy hand warmers

5 DIY’S VOOR DE HERFST

Favorite free photo apps

FAVORITE (FREE!) PHOTO APPS

2 reacties op “GIVEAWAY OLEA”

 1. Hallo Zoé,
  Ik heb de zoutzeep gemaakt maar ik hem een beetje hard en hij schuimt niet. Het is wel zacht. Wat heb ik verkeerd gedaan denkt je? Of ben je geen zeep expert?
  Ik hoor graag van je
  Mvg
  Josephine

  1. Hallo,
   Zou je het recept dat je hebt gebruikt hier even kunnen plaatsen? Dan kan ik het eens bekijken. Zoutzeep schuimt niet even goed als een zeep die je in de winkel koopt, maar hij zou wel mooi schuim moeten afleveren. Zoutzeep staat er ook om bekend dat hij erg snel heel hard wordt, dus op dat vlak zit je zeker goed :)
   Groeten,
   Zoë

Geef een reactie

CommentLuv badge