web analytics

GHENTMADE 26/06 2016

Eén of twee keer per jaar waag ik me er aan: dan ga ik op een marktje staan en breng ik mijn handgemaakte zepen, crèmepjes en lippenbalsems aan de man. Ook dit jaar weer, want op zondag 26 juni maak ik Copacabana onveilig op Ghentmade!

ghentmade

Ghentmade is een creatieve markt waar allerlei makers hun handgemaakte creaties verkopen. Dit jaar gaat Ghentmade door op Copacabana in Gent op 25 en 26 juni. Zelf ben ik 26 juni van 14u tot 19u aanwezig. Ik breng vanalles mee: verschillende zeepjes, body butter, gezichtsmaskertjes, lippenbalsem, geurkaarsen, soy wax melts en zo voort.

ghentmade
ghentmade

ghentmade

Maar dit jaar hou ik het niet enkel bij natuurlijke verzorgingsproducten. Ik breng ook mijn handgehaakte topjes mee! Iets gezien dat je leuk vindt, maar je maat is er niet meer? Dan kan je gewoon een bestelling maken en dan zorg ik er voor dat je je topje zo snel mogelijk in huis hebt.

ghentmade

Ik zou het natuurlijk ook dit jaar super leuk vinden om enkele lezers te ontmoeten! Meer informatie over het event vind je op de facebookpagina.

Tot gauw!

Gerelateerde Artikelen

red-hands-woman-creative-large

LIFE RIGHT NOW

the-liebster-award

LIEBSTER AWARD

0HEADER

DE BACK IN TIME TAG

6 reacties op “GHENTMADE 26/06 2016”

  1. Please encourage your fiends to get some mental health treatment. These are not even rational arguments. This brief is just psychotic. I'm sure th&#;er39es a listing in the diagnostic manual that applies to this type of ongoing paranoid thought process.

Geef een reactie

CommentLuv badge