web analytics

GELUKKIG NIEUWJAAR! + GOEDE VOORNEMENS

Het nieuwe jaar is al weer een paar dagen bezig en ik hoop dat jullie fijne feesten achter de rug hebben. Een nieuw jaar geeft altijd weer het gevoel van een nieuwe start en ik ben zo iemand die graag plannen maakt en uitkijkt naar wat er komt. Voorlopig is dat niet zo gek veel, maar goede voornemens heb ik alvast wel!

2018 goede voornemens

Meestal vind ik goede voornemens maar flauw. Alsof je echt de start van een jaar nodig hebt om de zaken goed aan te pakken? Maar dit jaar doe ik toch ook mee, want er zijn wel een paar dingen waar ik graag mee wil starten én wil volhouden.

Q&A boekje bijhouden

Instamonth january 2017

In 2014 kreeg ik een Q&A boekje van mijn papa. Zo’n boekje waarin je 5 jaar lang elke dag een vraag beantwoord. Heel erg leuk! Helaas heb ik het toen maar een jaar en 6 maanden volgehouden, waardoor er nu een groot gat in zit. Ik ben alvast weer begonnen en hoop dat ik het dit keer wel volhou! Hij ligt naast mijn bed en voor het slapen gaan beantwoord ik snel de vraag.

Sporten

Ik was jarenlang één van de meer sportieve mensen in mijn omgeving, maar ik moet toegeven dat ik het voorbij jaar erg lui ben geweest. Ik geloof dat ik maar 3 keer ben gaan lopen in het hele jaar! Daar wil ik graag verandering in brengen, want ik hou van lopen en ook voor mijn lijf was dat best goed.

Gezonder eten

Wij eten (bijna) geen vlees, maar ik ben wél dol op kaas en andere vettige toestanden. Tijd om ook ons eetpatroon onder handen te nemen. Erg slecht is het niet, maar ik wil vooral leren gezonder koken met veel smaak. Ik kan best koken, maar mijn gerechten smaken vaak een beetje saai en ik ben ook vaak inspiratieloos. Laat maar komen die lekkere en gezonde recepten!

Hard werken

Ik heb deze zomer weer even moeten zoeken voor ik nieuw werk vond en tot eind juni zit ik voorlopig goed, maar wat daarna komt is opnieuw een mysterie. Ik wil hard werken dit jaar en een plekje zoeken waar ik langer dan een paar maanden kan blijven. Dat is wel het nadeel aan het onderwijs: een vaste benoeming is niet zo gemakkelijk te krijgen!

Zolea Zeep

diy ombre soap

Nog een groot en belangrijk voornemen of doel voor dit jaar is mijn merkje ‘Zolea’ uitbreiden met een reeks handgemaakte en natuurlijke zepen. Zeep maken was bij de start van mijn blog al mijn hobby en ik wil al jaren zeepjes verkopen, maar de wetgeving rond verzorgingsproducten is een stuk complexer dan die van kaarsen. Dit jaar wil ik me er echt in verdiepen en alles in orde maken om mijn zeepjes te gaan verkopen. Spannend, maar heel erg leuk!

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2018?

Gerelateerde Artikelen

daily routine face_2

DAILY ROUTINE #2

the daily routine

THE DAILY ROUTINE

3 reacties op “GELUKKIG NIEUWJAAR! + GOEDE VOORNEMENS”

Geef een reactie

CommentLuv badge