web analytics

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Gelukkig nieuwjaar, liefste lezers! Mag 2015 een droomjaar worden, vol te bereiken doelen, heel veel liefde, vrienden en veel zon. Vandaag een kort overzichtje van mijn favoriete momenten uit 2014, want het wisselen van jaar, dat is toch altijd een beetje nostalgisch.

gelukkig nieuwjaar!

Januari: werd meteen goed ingezet met veel gezelligheid! De rest van de maand zat ik voornamelijk aan mijn bureau voor de examens.

Februari: de feestjes met de (oud)leiding van de Chiro zijn nog steeds de allerbeste. Alles geven en vooral: no shame!

Maart: Al ben ik helemaal geen voetbalfan, de Bekerfinale in Brussel was echt geweldig! Toffe sfeer, veel cava, een beetje slapen tijdens de match en dan naar huis met de beker! Wat een geweldige dag was dit!

April: Voorjaar = pressdays! Elk jaar opnieuw een vermoeiende, maar superleuke dag. In het najaar kon ik jammer genoeg niet aanwezig zijn, maar ik kijk al opnieuw uit naar de volgende persdagen!

Mei: heb ik vooral doorgebracht in het park vlak bij mijn kot. Naast het chillen in de zon, gaf ik ook een workshop bruisballen maken tijdens het feestweekend op de Chiro! Dat vind ik echt super leuk om te doen!

Juni: Ook juni staat altijd in het teken van de examens. Gelukkig had ik tijd om op Ghentmade te staan, het allerleukste handmade marktje van België!

Juli: Thailand! De verste reis die ik ook maakte en ook meteen het langste dat ik ooit van huis weg was. Ik heb veel geleerd uit deze reis en het was dan zeker ook het hoogtepunt van 2014!

Augustus: Lokerse Feesten, het festival in mijn stad! 10 dagen feestplezier, naar jaarlijkse gewoonte.

September: was vrij kalm en saai, maar toch was er een groot hoogtepunt. Mijn kaarsen en soy wax melts werden namelijk aangekocht voor verkoop in een échte winkel! Zo cool!

Oktober: We trokken een weekend naar de Ardennen met de oudleiding. Genietend van een nazomers weertje!

November: In november vierden we mijn oma’s verjaardag in Barcelona! Ik besef heel goed hoe dankbaar ik mag zijn dat we zo iets met onze familie kunnen doen!

December: Feestdagen natuurlijk! Naast alle deadlines en examens waar ik me op moest voorbereiden, keek ik heel erg uit nar de gezelligheid van de feestdagen.

Fijne jaarwisseling en een heel erg gelukkig nieuwjaar!

Gerelateerde Artikelen

0HEADER

DE BACK IN TIME TAG

zolea on youtube

ZOLEA ON YOUTUBE!

building-a-website

NO ARTICLE FOUND

8 reacties op “GELUKKIG NIEUWJAAR!”

    1. Oh sorry voor mijn trage antwoord! Door de examens ben ik een beetje chaotisch… Je vind Mus in een Plas in de Serpentstraat! Binnenkort ga ik zelf eens langs en schrijf ik er een artikeltje over :)

Geef een reactie

CommentLuv badge