web analytics

GASTBLOGGEN VOOR SOLOBIOMOOI EN ECOFUN.BE!

Leuk nieuws! Sinds kort ben ik gastblogger bij zowel SoloBioMooi als Ecofun.be. Ik ben heel erg blij dat ik een steentje kan bijdragen aan beide leuke initiatieven en ook trots dat ik er een deeltje van mag uitmaken.

/

/

/

/

SoloBioMooi is een geweldige eco webshop waar ze een heel assortiment aan dierproefvrije, natuurlijke producten verkopen. Ingrid en Pieter stoppen hart en ziel in hun webshop en dat is er aan te zien. Zoals gezegd: een fijn aanbod, een goede service en een duidelijk communicatie, zo hoort het!

Maar wat heb ik dan voor SoloBioMooi te betekenen? Wel, ik ga producten die in de webshop verkocht worden, reviewen en die reviews worden dan op de site geplaatst. Op die manier kunnen klanten meteen een eerlijke mening over de verkochte producten lezen en ben je als klant beter geïnformeerd.

/

/

Op Ecofun schrijf ik dan weer gastcolumns, meestal zullen die over DIY’s gaan, maar er komt ook wel eens een ander onderwerp aan bod. De eerste gastcolumn is al verschenen en kan je hier bekijken. Ecofun is trouwens een erg interessante site waar veel verschillende onderwerpen aan bod komen. Zo lees je vanalles over voeding en beauty, maar ook bouwen, tuinieren en boeken komen aan bod.

/

Zo, nu zijn jullie helemaal op de hoogte van mijn andere schrijfsels op het wereld wijde web! Benieuwd naar mijn volgende gastartikel?

/

Gerelateerde Artikelen

merry x-mas zolea

MERRY X-MAS!

instamonth april 2016

INSTAMONTH SEPTEMBER 2016

6 reacties op “GASTBLOGGEN VOOR SOLOBIOMOOI EN ECOFUN.BE!”

Geef een reactie

CommentLuv badge