web analytics

FREEBIE: INPAKLIJST VOOR OP REIS

De vakantie is in zicht en als je een beetje zoals mij bent, ben je nu al bezig met wat er allemaal in je koffer moet zitten. Zelf ben ik echt een lijstjesmens en hoewel mijn vakantie nog iets minder dan 3 weken ver is, heb ik mijn lijstje van wat ik zeker niet mag vergeten al klaar liggen.

inpaklijst reis

Van mijn specifieke lijstje heb ik een meer algemene vorm gemaakt. Een leuke achtergrond en een paar checkboxjes en je kan hem zo afprinten en afstrepen voor je eigen reis!

Je kan de inpaklijst voor op reis hier gratis downloaden!

Heb jij al zomerplannen?

Gerelateerde Artikelen

DIY CONDITIONING HAIR MIST

DIY: CONDITIONING HAIR MIST

travel diary rwanda

TRAVEL DIARY RWANDA

10 reacties op “FREEBIE: INPAKLIJST VOOR OP REIS”

Geef een reactie

CommentLuv badge