web analytics

FEBRUARY FAVORITES 2016

Februari eindigde met een extra dag en een heerlijk zonnetje, waardoor ik al met mijn hoofd in de lente hang. Hopelijk bevat maart ook zo veel mooie dagen! Naar goede gewoonte presenteer ik vandaag mijn favoriete producten van de voorbije maand.

february favorites 2016

The Body Shop Hemp Hand Cream

Deze handcrème op basis van hennep is één van de meest verkochte producten van The Body Shop en ik begrijp goed waarom. Nu staat hij in het teken van positieve verandering. Ik schrijf binnenkort wat meer over het nieuwe manifest van The Body Shop!

Environ Avast Eye Gel

In de review (klik) las je het al, maar ik ben positief verrast door het voorheen vrij onbekende Environ. De Avast Eye Gel is licht van textuur en voelt erg aangenaam aan op de huid.

Rituals Shanti Chakra Body Oil

Alleen al voor de geur zou je dit flesje in huis halen. Deze olie trekt erg snel in en verzorgt mijn huid goed. Dat de geur lekker lang blijft hangen kan ik alleen maar toejuichen. (Review)

The Body Shop Black Musk

Dit parfum stond al een aantal keer in mijn favorieten, maar ik kan er geen genoeg van krijgen! Ik ben ondertussen al aan mijn tweede flesje bezig. Gelukkig dat het product zo goed betaalbaar is.

february favorites 2016_1

The Body Shop British Rose Body Butter

Door het event een paar weken geleden zie je lekker veel The Body Shop in dit overzicht. De British Rose collectie (klik) komt binnenkort in de winkels en ruikt heerlijk rozig en toch fris. Geen oude-oma-geur, maar wel een nostalgisch rozenboeket.

Dr. Hauschka Lippenbalsem

Ik probeer zo weinig mogelijk lippenbalsem te gebruiken, omdat ik merk dat mijn lippen te snel wennen aan het eeuwige vette laagje. Als ik moet werken (airco) of mijn lippen te hard beginnen prikken, grijp ik naar de Lippenbalsem van Dr. Hauschka. Een topper!

Najel Orange Blossom Water

Nu het beter weer wordt, probeer ik mijn verzorgingsroutine zo puur mogelijk te houden. Oranjebloesemwater als toner werkt perfect en zo gebruik je niet te veel harde, chemische producten op je huid. Ideaal!

Fijne maart gewenst!

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2013

AUGUST FAVORITES 2013

May favorites 2014

MAY FAVORITES 2014

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

4 reacties op “FEBRUARY FAVORITES 2016”

Geef een reactie

CommentLuv badge