web analytics

FEBRUARY FAVORITES 2015

Het zonnetje schijnt, de vogels beginnen te fluiten en hier en daar piept er een krokus door het gras: het wordt lente! Februari is voorbij en maart is al weer begonnen, dus blik ik nog even terug met mijn favoriete producten.

february favorites 2015 zolea_1

ColourWell Lengthening Formula Mascara:

Deze review loog er niet om en ook jullie vonden deze mascara het mooiste effect geven. De mascara van ColourWell heeft me positief verrast!

Lush Charity Pot

Een echte multitasker, dit mini potje van Lush. De ingrediënten zijn afkomstig uit verschillende delen van de wereld en een groot deel van de opbrengst gaat naar verschillende goede doelen. Ik gebruik hem graag als vette lippenbalsem of om kleine droge plekjes te verzorgen.

Baensch Jojoba Olie (review):

Ik denk niet dat er ooit een tijd gaat komen waarin ik geen olie als huidverzorging gebruik. De olie van Baensch gebruik ik als gezichtsolie, maar ook om mijn waterproof oogmake-up te verwijderen.

february favorites 2015 zolea

Paula’s Choice 2% BHA Skin Perfecting Gel:

Deze exfoliant gebruik ik ondertussen een maand – dus een review kan je binnenkort verwachten – en ik ben er helemaal dol op! Mijn huid is lekker zacht en onzuiverheden komen minder vaak op en verdwijnen ook sneller.

Terre d’Oc BB Cream:

Deze Foundation/BB Cream ben ik nog volop aan het testen, maar ik ben nu al fan! De textuur is heerlijk luchtig en geeft een natuurlijk resultaat. Ook hier krijg je zeker nog een review van te zien.

Kijk jij ook al zo uit naar de lente? Fijne maart gewenst!

Gerelateerde Artikelen

daily routine

MY DAILY ROUTINE

october favorites

OCTOBER FAVORITES 2015

september favorites 2015

SEPTEMBER FAVORITES 2015

8 reacties op “FEBRUARY FAVORITES 2015”

Geef een reactie

CommentLuv badge