web analytics

FEBRUARY FAVORITES 2014

In februari probeerde ik de winter te negeren en de lente in huis te halen. Dit waren mijn favoriete producten van de voorbije maand!

february favorites 2014

 • HEMA Natural Shampoo en conditioner:

De producten uit de Natural lijn van HEMA hebben me aangenaam verrast! De shampoo vind ik erg fijn: schuimt goed, verdeelt gemakkelijk en is lekker mild. De conditioner is gewoon wel oké, maar niet super. Beide producten zijn lekker budget en als je op zoek bent naar degelijke, natuurlijke haarverzorging zou ik zeker eens een kijkje nemen bij HEMA.

 • Farfalla Daily Pleasure body lotion:

De geur van deze body lotion doet me denken aan de lente en daarom heb ik deze in februari erg graag gebruikt. Ondertussen is hij bijna op, dus tijd dat de lente echt goed doorbreekt!

february favorites 2014

 • Handmade Naturals Facial Cleansing Oil:

Sinds ik de Oil Cleansing Method heb ontdekt, vind ik het echt de ideale manier om mijn gezicht ’s avonds te reinigen. Deze olie van Handmade Naturals is heerlijk! Jammer dat het maar zo’n klein flesje is, want ik gebruik hem erg graag. (Gelukkig is hij wel redelijk zuinig!)

 • RainPharma Intense Twinkle Oil:

Mijn wangen hebben het ondanks de warme winter toch een beetje moeilijk gehad. Deze olie met broccoli helpt gelukkig erg goed. Ook deze is erg zuinig, maar de geur vind ik jammer genoeg niet zo fijn. Hij stinkt zeker niet hoor, maar ik kan er niet helemaal aan wennen. Gelukkig blijft de geur niet echt hangen. Ik gebruik deze trouwens ook in mijn haarpunten voor een beetje extra verzorging en shine.

february favorites 2014

 • Lush Ponche Douchegel:

Nog eentje uit de kerstcollectie van Lush, maar Ponche past ook perfect bij de beginnende lente. Het is een vrolijke, fruitige geur die mij ’s ochtends altijd vrolijk maakt. Het leuke is dat de geur ook een beetje op je huid blijft hangen!

 • Lush Vanishing Cream:

Naast rode wangen had ik dus ook veel last van onzuiverheden en rode vlekjes. Vanishing Cream heeft me hier echt van af geholpen, waarvoor ik hem heel erg dankbaar ben. Geen goedkope moisturizer, maar deze is het geld echt waard.

Ik ben weer benieuwd wat maart te brengen heeft!

Gerelateerde Artikelen

june favorites

JUNE FAVORITES 2013

Tussendoor ingredienten 2

MIJN HUIDVERZORGINGSROUTINE

november favorites 2015_1

NOVEMBER FAVORITES 2015

18 reacties op “FEBRUARY FAVORITES 2014”

 1. Hoi, weet jij misschien Belgische webshops die natuurlijke gezichtsproducten verkopen? In de winkel blijven ze maar hangen bij hetzelfde assortiment. Ik vind namelijk enkel Nederlandse webshops.

  1. Hoi! Heb je al eens bij druantia.be, kudzu.be of biotylab.be gekeken? De meeste webshops zijn inderdaad uit NL … (Al hoop ik zelf ooit mijn eigen webshop te openen, het is nog niet voor meteen ;)). Ben je naar iets specifiek op zoek?

   1. Voornamelijk gezichtsverzorging (reiniging + hydraterende crème) met natuurlijke of deels natuurlijke ingrediënten. In de winkel vind ik allerlei producten zoals Weleda en Yes To Carrots, maar die heb ik allemaal al eens geprobeerd :P. Kei tof dat je een webshop wil beginnen!
    Nora onlangs geplaatst..Ingrediënten van maandverbandMy Profile

 2. Ik hoor zoveel goeds over de Vanishing Cream van Lush! Ik ben ook heel benieuwd naar de shampoo van HEMA. Ik heb aan mijn hoofdhuid zo’n vettig haar sinds ik geen sodium lauryl sulphate shampoo meer gebruik… Sodium laureth probeer ik ook te vermijden maar dat lukt niet altijd. En sulfaten uit kokos reinigen mijn haar niet goed :P
  Nora onlangs geplaatst..Ingrediënten van maandverbandMy Profile

  1. Well, online ordering and worldwide shipping are not that eco-proof either, right? I also believe that there are so many great Dutch (or Belgian, since I am a Belgian) brands available here. On my blog I want to show that green brands are easily available in your own region, without the need to order everything online!

Geef een reactie

CommentLuv badge