web analytics

FEBRUARY FAVORITES 2013

Op een zonnige dag als vandaag denk ik even terug aan een ijskoude februari maand. In februari hebben we de zon helaas niet zo vaak te zien gekregen. Laten we hopen dat het in maart beter wordt! Dit waren mijn favorieten in de afgelopen maand.

/

februari favorieten

/

/

  • Lush Tea Tree Water (review):

Deze toner van Lush verwijderd moeiteloos de laatste restjes vuil van mijn gezicht. De ideale opfrisser met fijne ingrediënten. Ruikt lekker naar oranjebloesem en tea tree.

  • Rituals Sensational Soft Cleanser (review):

Een olie-achtige reiniger die makkelijk in gebruik is en gewoon goed werkt, wat wil een mens nog meer? Enige nadeel is dat deze enorm in de ogen prikt. Opletten dus.

Die van mij zit niet in zo’n leuk zwart potje zoals diegene die ik voor anderen maak, maar de formule is hetzelfde. Ruikt heerlijk naar jasmijn en maakt mijn haar zacht en glanzend.

/

favorieten februari

/

  • Lush Sikkim Girls:

Een heerlijk parfum uit de nieuwe geurlijn van Gorilla Perfumes, de parfums van Lush. Deze ruikt heerlijk zomers en is enorm zuinig in gebruik. Doet me denken aan zomers op het strand.

  • E.L.F. Loose eyeshadow in Golden (review):

Ik gebruik niet zo vaak oogschaduw, maar merk dat ik zo goed als altijd naar deze grijp. Perfect voor een feestje door de mooie shimmer, maar ook makkelijk overdag te dragen.

  • L’Occitane Hand Cream:

Een fijne handcrème met verzorgende shea boter. Trekt snel in en voedt mijn handen goed. Ook het subtiele parfum vind ik erg aangenaam. Ik heb deze ook in mini formaat, erg handig voor onderweg.

/

Dat waren mijn favorieten in februari. Binnenkort komen er nog reviews van enkele van deze producten online. Waar ben jij het meest benieuwd naar?
/

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2014

AUGUST FAVORITES 2014

favorites september 2013_1

SEPTEMBER FAVORITES 2013

october favorites 2014

OCTOBER FAVORITES 2014

16 reacties op “FEBRUARY FAVORITES 2013”

  1. It only takes 1 Marine to adapt, improvise and overcome – he did do it before after all and Ms Hearns is no slouch either –see “Service of the Sword”, SoSaganami, MoH. Also the saying “Now they have us surrounded, we can’t lose! Oh ye of little faith. Besides they’re all sneaky! Mostly.

  2. Leuke favorieten! Ik ben vooral benieuwd naar de handcreme van l’occitane! Misschien ga ik die binnenkort nog even uitproberen in de winkel. Ik heb altijd zulke droge handen dat er overal wel een tubetje handcreme rondslingert haha.
    Alette onlangs geplaatst..New inMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge