web analytics

MY FAVORITE PRODUCTS FROM THE BODY SHOP

Twee artikels over The Body Shop net na elkaar, dit merk heeft mijn badkamer volledig veroverd! Vandaag toon ik je mijn 6 favoriete producten of all times. Een harde selectie, maar hier komen ze:

the body shop favorite products

Tea Tree Pore Minimiser:

De Tea Tree producten van The Body Shop vind ik heerlijk. Deze Pore Minimiser (€10) gebruik ik als primer wanneer ik foundation draag. Het is een lichtgewicht product dat mijn huid langer matte en mooi houdt. Ideaal voor de gecombineerde huidtypes onder u!

Peach Perfume Oil:

Deze versie bestaat jammer genoeg niet meer, maar laat ik bij deze de parfumoliën van The Body Shop in het algemeen aanprijzen. Zo’n mini flesje kost 12 euro, maar gaat enorm lang mee. Een druppeltje in de hals of achter de oren en je ruikt de hele dag heerlijk! Ook leuk om de geur van je body lotion mee te versterken.

Brush on Sunlight:

Nood aan een beetje zomer op je gezicht? De Brush On Sunlight is een zomers, glanzend poeder dat je als blush kan gebruiken, maar even goed werkt als subtiele lichtvanger op je hele gezicht of in je decolleté. Ik vind hem eigenlijk te duur (€18,5), maar hij is gelukkig regelmatig in de sale te vinden.

the body shop favorites favorite products

Wild Argan The Radiant Oil:

Vrij nieuw in mijn routine, maar al dagelijks in mijn haarpunten te vinden. De geur vind ik geweldig (al blijft die niet zo lang in je haar hangen) en ook de werking is erg fijn. Een blijvertje!

Color Crush Lipstick in Sweet Coral:

De Color Crush lipsticks zijn in het algemeen erg fijn. Hun romige formule voelt voedend aan op de lippen, maar moet wel af en toe bijgewerkt worden. Sweet Coral is de ideale kleur voor een lieve, subtiele look en deze draag ik dan ook erg graag.

Tea Tree BB Cream:

Deze BB Cream kwam al regelmatig voorbij in mijn favorieten. Ik vind deze echt geweldig! De dekking is medium, maar zeker voldoende voor mij. De houdbaarheid is goed en mijn gezicht glimt er niet te veel door. Ik heb hem al opnieuw aangekocht en zal dat na deze tube waarschijnlijk nog eens doen!

Verrassing: geen wereldberoemde Body Butter bij mijn favorieten! Ik heb er nogtans veel en ik vind de geuren heerlijk, maar de werking en de ingrediënten vind ik gewoon maar mwahh.

Wat is jouw allerliefstelievelingsproduct van The Body Shop?

Gerelateerde Artikelen

january favorites

JANUARY FAVORITES 2013

november favorites 2013

NOVEMBER FAVORITES 2013

21 reacties op “MY FAVORITE PRODUCTS FROM THE BODY SHOP”

  1. Mooie producten! Vooral de olie en de Brush On Sunlight parels lijken me fijn. Al heb ik dat soort parels nog van the Body Shop en die zijn nog lang niet op. Maar ze zien er gewoon zo mooi uit, haha.
    saarenzo onlangs geplaatst..Q&A #1My Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge