web analytics

FAVORIETE BABYVERZORGING

Na 9 maanden voor een baby zorgen, heb ik al enkele productjes ontdekt die ik graag gebruik bij Iza. In het ziekenhuis “kregen” (je betaalt ervoor, maar het is open voor je het door hebt) we enkele producten van Galenco die heerlijk ruiken (ze doen me steeds denken aan de eerste dagen met Izzi), maar die qua ingrediënten naar mijn mening helemaal niet babyproof zijn. Deze producten zijn dat wel!

favoriete babyverzorging

Weleda Baby Calendula Haar- en Bodyshampoo:

Ik was Iza’s haar niet zo vaak (het wordt ook enkel vuil wanneer ze met haar handen vol eten over haar hoofd wrijft, dat gebeurt wel eens), maar wanneer ik het doe dan gebruik ik liefst de Weleda Calendula Shampoo! Online komt die regelmatig in promotie (en anders vind je via Knack.be vaak een actiecode), hij ruikt lekker en bevat geen gekke ingrediënten. Een blijvertje!

Weleda Billenbalsem:

Voorlopig nog geen echte luieruitslag gekend gelukkig, maar ik denk dat deze Billenbalsem daar wel voor iets tussen zit. Ruikt opnieuw heerlijk en is ook goed verzorgend voor de billetjes van een baby, die toch afzien van die luiers steeds. De DIY versie die ik maakte, is ergens bij de verhuis verloren gaan, dus wanneer die van Weleda op is, ga ik weer zelf aan de slag!

Alteya organic kids & baby lotion:

Iza heeft een heel erg droge gezichtshuid. Dat komt ook wel door het kwijlen en snot, maar haar kin kan echt vuurrood zien en schilferen. Ook haar wangen zijn vaak schilferig en droog. De Alteya Lotion is lekker dik en bevat fijne verzorgende ingrediënten.

favoriete babyverzorging

Naïf Baby Zonnecrème:

Echt vaak hebben we nog geen zonnebrandcrème nodig gehad, maar ik heb die van Naïf in huis voor moest het ooit toch echt lente/zomer worden. Smeert goed uit en laat geen witte waas na!

JOIK Organic Relaxing Lavender Bath & Body Oil:

Om de droge huid tijdens en na een badje te beschermen, gebruiken we de lavendel badolie van JOIK. Deze ruikt zoooo lekker! Het is echt een olie, dus drijft op het water. Daarom gebruik ik hem liever voor een mini babymassage dan in bad. Perfect om te gebruiken voor het slapengaan!

Meer verzorgingsproducten gebruiken we eigenlijk niet… Ik geloof heel erg in het zelfregulerend vermogen van zo’n babyhuidje, dus liever een product te weinig dan eentje te veel smeren op dat tere velletje. Zijn er nog producten waar ik het bestaan van moét kennen?

Gerelateerde Artikelen

august favorites 2013

AUGUST FAVORITES 2013

Top 10 products 2016 favorites natural beauty

TOP 10 PRODUCTS IN 2016

Geef een reactie

CommentLuv badge