web analytics

EVENT: ICI PARIS XL

ICI Paris XL wordt dit jaar 45 jaar! Dat wordt gevierd met een hele hoop nieuwe collecties en leuke goodies. Ik ging naar Brussel om het allemaal te ontdekken.

PS: ICI Paris XL verkoopt merken waar ik achter sta (als in: dierproefvrij) maar ook een hele hoop merken die niet dierproefvrij zijn. Ik vind het toch interessant om een artikel te schrijven over de nieuwe producten en collecties, ook al past niet alles even goed op Zolea. Ik hoop dat jullie het toch leuk vinden!

Event ICI Paris XL

repetto parfum

De eerste stop: Repetto. Repetto is bekend van ballet en ballerina’s (de schoenen) en daar is hun eerste parfum dan ook op gebaseerd. De geur is echt heerlijk met noten van roos, peren, vanille en kersenbloesem. Heel poederachtig, fris, zoet en lief.

Eau de toilette 50 ml 55,00 Euro – Eau de toilette 80 ml 75,00 Euro – Satin Bodylotion 150 ml 22,00 Euro – Showergel 150 ml 20,00 Euro.

event ici paris xl

Ook nieuw en enorm gehyped: de Clarisonic Mia2, een gezichtsborstel die je huid erg goed zou reinigen zonder hem te beschadigen. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik er van vind, aangezien ik geloof dat zo’n grondige reiniging voor veel huidjes wel eens te veel zou kunnen zijn (een beetje kritisch zijn, mag wel vind ik). Exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL. Clarisonic PLUS Kit – € 225 (met lichaamsborstel), Clarisonic MIA 2 Kit – € 149 en de reserve borstelkop – € 25.

event ici paris xl

Voor de aankomende (jaja, zo ver zijn we al) feestperiode (kerst, nieuwjaar, …) komt Only You met een aantal make-up palettes. Op de foto zie je Large en Medium, maar er bestaan ook een Small Palette, Eye palette, Day palette en Night Palette. De prijzen zijn heel doenbaar, voor de grootste koffer (Large) betaal je slechts 24,95 euro. De kleinste palettes kosten 7,95 euro. Vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

event ici paris xl

Naast make-up, komen er ook een aantal nieuwe kleurtjes Only You nagellak uit voor de winter. Rechts zie je de F/W collectie, geïnspireerd op edelstenen. Links vind je de kerstcollectie. De nagellakken kosten €4,95 per stuk

 

event ici paris xl

De herfst/wintercollectie van BE Creative ziet er geweldig uit. Vooral de oogschaduw palletes trokken mijn aandacht, wat een mooie kleuren!

ici paris xl event

Favoriete ontdekking: Evoka! Een nieuw merk dat vanaf 15 november verkrijgbaar is bij ICI Paris XL. De vijf verschillende kleuren staan voor verschillende landen en geuren. Mediterranean Breaze (olijfolie, lavendel en citroen), Mayan Spirit (papaya en jasmijn), Tropical Paradise (ylang ylang, perzik en jasmijn), Oriental Nights (sarfraan, bergamot en pioenrozen) en African Dream (amber, peper en sinaasappel). In het gamma: geurkaarsen, geurstokjes, body butter, douche gel en nog veel meer! Heeft een beetje de sfeer van Rituals met geweldige geuren en betaalbare prijsjes. Mijn favoriet: Tropical Paradise.

Ik vond het heel leuk om aanwezig te mogen zijn in het mooie Hotel in Brussel. Bedankt ICI Paris XL. Ennuh, schol! #opjullie

Gerelateerde Artikelen

tag you're it zolea.be

TAG: YOU’RE IT!

20 reacties op “EVENT: ICI PARIS XL”

  1. Wauw wat mooi allemaal! Ik ben het trouwens wel met je eens over het te veel reinigen van je huid, ik ben nog niet echt overtuigd van die apparaten omdat ik merk dat ik ondanks mijn vettere huidtype toch voorzichtig moet zijn met te veel boenen..het is maar een dun laagje huid die je buitenkant beschermt :)
    Stella onlangs geplaatst..Sunday Quotes:: FriendshipMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge