web analytics

ERVARINGEN GHENTMADE

Enkelen van jullie gaven aan best benieuwd te zijn naar mijn ervaringen op Ghentmade, zeker omdat ik er zo nerveus en enthousiast over was. Het is ondertussen al bijna een week geleden, in dit artikel lees je hoe Ghentmade verliep!

/

ghentmade

 

/

/

Ghentmade was de eerste editie van een marktje vol handgemaakte spulletjes. Marcelien organiseerde het en kleedde het zaaltje boven Café Jan van Gent mooi in. Om 20 uur ging het marktje van start en vanaf 19 uur mochten we onze stand komen opzetten. Omdat ik het niet alleen wou doen en omdat Suzan ook heel graag creatief bezig is, besloten we om het samen te doen. Ik zou mijn zeep/crèmes/lippenbalsem/… verkopen en zij haar zelfgemaakte theezakjes.

 

We spraken af om 17u30 om de laatste hand aan onze creaties te leggen en nog te genieten van een spaghetti carbonara. Nu ja, genieten, ondertussen waren we toch al een beetje gestressed en eten ging dan ook in allerijl. Toen ook le boyfriend nog te laat was en mijn trekkersrugzak vol zeep niet toe ging, was er al lichte paniek te bespeuren.

/

ghentmade

/

Om iets na 19 uur kwamen we dan toch bezweet en verwaaid (fietsen in Gent: snel, maar niet makkelijk) aan in het zaaltje. Gelukkig waren we niet de laatste dus begonnen we op ons gemak onze spulletjes uit te stallen. We maakten nog een prijslijst en wat ‘versiersels’, maar zagen wel dat andere standjes beter voorbereid waren (tafellakens, kaders, dozen, …). Ach ja, voor onze eerste keer waren we toch echt tevreden!

 

Om 20 uur was het plots enorm druk! Het zaaltje was eigenlijk te klein voor de hoeveelheid mensen die rond de tafels stond te drummen. Zelf hebben we niet zo heel veel meegekregen van wat er allemaal gebeurde. De tijd vloog echt voorbij en we verkochten nog best goed ook. De sfeer was heel leuk, er was een live bandje en alles zag er zo gezellig uit. Helaas hebben we niet zo veel foto’s kunnen maken tijdens Ghentmade.

/

ghentmade

/

Ghentmade zou om 23 uur eindigen, om 22 uur was Suzan’s thee helemaal uitverkocht! Dat was echt een opluchting, want we wisten helemaal niet wat we moesten verwachten. Ook mijn lippenbalsems en zepen gingen erg vlot. De shampoo bars zijn nu ook allemaal op, en van enkele lippenbalsemsmaakjes heb ik er nog maar weinig over. Erg geslaagd dus!

 

Heel leuk ook als jullie me aanspraken ‘ik ken je van je blog’! Haha dat vond ik helemaal geweldig :) Ik wil jullie dan ook heel erg bedanken voor de komst, hopelijk vonden jullie het even leuk als wij! En laat gerust iets weten als je opmerkingen/vragen/iets anders hebt over de productjes.

Hopelijk tot binnenkort op het volgende marktje!

/

 

Gerelateerde Artikelen

Afbeelding9_zpse6947b00

ZOLEA ON FACEBOOK!

Let's LouART_9

ERVARINGEN LET’S LOUSART

suikerscrub

OLEA OP LET’S LOUSART

16 reacties op “ERVARINGEN GHENTMADE”

  1. Ziet er tof uit! Ik ben er jammer genoeg niet geraakt (de boyfriend was ziek en ik wou niet alleen komen.. zwak haha), echt spijtig. Misschien contacteer ik je eens via fb want ik ben toch wel echt benieuwd naar die lippenbalsems van u :) x

Geef een reactie

CommentLuv badge