web analytics

ERVARINGEN LET’S LOUSART

Terwijl ik dit typ, lig ik languit op bed, helemaal moe van Let’s LousART. Het was nog maar de tweede keer dat ik op zo’n ‘handmade’ marktje stond, dus het was zeker spannend (dat las je al in mijn artikel van zaterdag). Hoe het allemaal is verlopen en vooral: of ik genoeg/te veel producten had, lees je after the jump!

/

ervaringen let's lousART

/

/

De dag begon al spannend, het had namelijk vrij hard gesneeuwd en dus was het iets gevaarlijker op de baan. Gelukkig kwamen we ruim op tijd toe en konden we dus op het gemakje alles klaarzetten. Het was nog een beetje zoeken hoe ik alles graag wou, maar uiteindelijk was ik tevreden met de opstelling.

En zo zag mijn tafel er uit:

/

ervaringen Let's Lousart

/

Ik kijk wat raar omdat ik niet wist wanneer de foto precies zou getrokken worden (iets met vaders en camera’s). Zoals je kan zien had ik zeker voldoende mee! Iets voor 11 uur zat ik dan helemaal klaar op mijn eentje achter mijn tafeltje. Het was echt verschrikkelijk koud in de rotonde en ik kan al erg slecht tegen kou. Nu zat ik daar dan ook nog een lange periode stil, dus na een uur vroren mijn tenen er echt bijna af.

/

ervaringen let's lousart

/

Gelukkig kwamen er af en toe enkele mensen langs die ik kende, en dus kon ik mij even opwarmen aan een gesprek (dat werk echt hoor!). En ook mensen die ik helemaal niet kende kwamen eens een kijkje nemen. In de voormiddag was het relatief rustig. In de namiddag kwamen er meer mensen langs. Sommigen liepen straal voorbij mijn tafeltje of bekeken alles even snel, maar er waren ook veel mensen die oprecht geïnteresseerd waren. Al bij al was het een erg gezellige dag en ik heb ook het een en ander verkocht, wat natuurlijk heel leuk is. Wat ik wel jammer vond, is dat ik zelf helemaal geen tijd gehad heb om de andere ‘kraampjes’ te bekijken.

De organisatie was in ieder geval echt top, ze kwamen af en toe kijken hoe alles verliep en zorgden er ook voor dat je op de hoogte was van hoe alles moet verlopen (zoals bij het klaarzetten en opruimen). Echt tof dat ze zo’n evenement elke 3 maanden organiseren.

/

ervaringen Let's LousART

/

Als laatste nog even enkele close-ups van wat ik allemaal verkocht.

Nieuw in het assortiment: soy wax melts. Heel leuk om te branden en ze zorgen voor 10u geur in je huis. Ik had 12 verschillende geuren bij.

/

ervaringen let's lousart

/

Bath melts voor een lekker verzorgend bad.

/

ervaringen let's lousart

/

Bamboo bootjes met lippenbalsem. Ik had volgende geuren mee: cola, mango, exotische vruchten, lemon, geurloos, pepermunt, kokos en de rode balsem (marshmellow).

/

ervaringen let's lousart

/

Voedend haarserum met kokosolie, argan olie en nog enkele fijne oliën.

/

ervaringen let's lousart

/

De zeepjes! Ik hou van al mijn zeepjes even veel. De hartjeszeep heeft het best verkocht.

/

ervaringen let's lousart

/

Whipped Shea Butter en grote potten suikerscrub.

/

Zo dat waren mijn ervaringen op Let’s LousART! Ik wil je heel erg bedanken als je bent langsgekomen, dat vind ik echt heel erg tof!

Hopelijk vonden jullie het leuk om even mee te kijken.

/

Gerelateerde Artikelen

tag you're it zolea.be

TAG: YOU’RE IT!

34 reacties op “ERVARINGEN LET’S LOUSART”

  1. Leuk om mee te lezen over je ervaringen. Jammer dat het zo koud was, ik heb ook vaak rap last van tocht, brr de rillingen. Je tafel ziet er leuk gedecoreerd uit. Die hartjeszeep ziet er echt wel de leukste uit, misschien ook maken in meer kleurtjes? :)

    1. Dat zou ik echt heel erg graag doen! Maar de wetgeving rond het verkopen van handgemaakte verzorgingsproducten is zo streng dat het echt zo goed als onmogelijk is. Erg jammer

  2. Het kraampje zag er goed verdeeld uit! Ik vind ook dat je een leuk jurkje aan heb. Je had het goed uitgestald, leuk dat de soy wax melts in zo’n doos zitten. Wat jammer dat het zo koud was, maar fijn dat het toch leuk was (ik hoop dat ik dat goed uit de tekst heb opgemaakt haha).

Geef een reactie

CommentLuv badge